Polgár Tünde fiatalkori fotója: 23 éve hódította meg Árpádot
Polgár Tünde soha nem csinált titkot abból, férjével a mai napig bolondulnak egymásért.

polgar-tunde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2017-ben szerepet kapott a VIASAT3 műsorában, a Feleségek luxuskivitelben című realityben. Az ötvenéves hírességet három évadon át lehetett látni a képernyőn.

A magyar médiakarrier előtt az üzletasszony férjével, Polgár Árpáddal együtt az Amerikai Egyesült Államokban élt, csak a show kedvéért tértek haza. 2022 elején azonban elhatározták, egy kis időre visszatérnek a tengerentúlra. 

Polgár Tünde fiatalkori fotója

Polgár Tünde több mint két évtizede alkot egy párt Polgár Árpáddal, aki ingatlanokkal és régiségekkel üzletel. A luxusfeleség sokat posztol az életükről, azt is megosztott az Instagramon követőivel, hogy immár 23 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban. 

„23 év. Együtt. Egy igazi kapcsolatban az együtt töltött időt nem években mérjük. Átélt hullámhegyekben és völgyekben. Közös nevetésekben és sírásokban. Közös élményekben. Egy párkapcsolat soha nem attól működik, hogy az egyik behódol vagy befogja, ha rossz irányba indul a másik. Attól pár-kapcsolat hogy a két fél 1 pár, kiegészítjük egymást. Persze, semmi nem olyan, mint a legelső évben. Más. Mert mind alakulunk. De ha jól csináljuk, ha mindig fontos marad a másik, ha mindig átbeszéljük az érzéseinket, a dolgainkat, akkor működik!” - olvasható Polgár Tünde posztjának első felében. 

A szöveg mellé képeket is csatolt, ezek között van olyan, ami a megismerkedésükkor készült. A fotókon a luxusfeleség hihetetlenül bájos és csinos, szinte alig visel sminket. Nem csoda, hogy Polgár Árpád annak idején nem tudott ellenállni különleges varázsának. 

Sokan azt hihetnék, vagyonuknak köszönhetően a Polgár házaspár szereti a nagyzolást és a luxust, de ez egyáltalán nincs így. Az esküvőjüket például 12 együtt töltött év után, spontán, egy buliban tartották. A jegygyűrűiket nem hordják, az évfordulóknak sem tulajdonítanak különösebb jelentőséget. Abban hisznek, hogy a mostban kell élni, a mát kell szebbé tenni. 

„Nem hordjuk a jegygyűrűnket és nem igazán ünneplünk évfordulókat - ezt a mostanit is majdnem elfelejtettük! (2011. 10. 01.) Ez az esküvő sem volt szokványos, hiszen meglepetés volt. Kölcsöncipőben egy buli közepén mentem férjhez. Hiszem, hogy a hétköznapokban kell igazán odafigyelni, és nem csak a jeles napokon. Mindennap tudnunk kell együtt nevetni és sírni, beszélni és hallgatni, és főleg meghallgatni!” - írta Polgár Tünde még a 10. házassági évfordulójuk idején. 

Vasvári Vivien tinikori fotója

Az egykori luxusfeleség közösségi oldalán február közepén azt mutatta meg, milyen volt 16 éves tinilányként, a plasztikai műtétek előtt, sportolói karrierje csúcsán.  A fotón kicsit hasonlít a Barátok közt egykori sztárjára, Juga Veronikára és a Doktor Szöszi sztárjára, az amerikai színésznőre, Reese Witherspoonra is. 

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük