Megszületett Gryllus Dorka kisfia: Áron az első fotón igazi hajasbaba
Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke, Áron.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka májusban árulta el, hogy kilenc év után párjával, Simon Kornél színésszel ismét kisbabát várnak. A 47 éves színésznő már letett arról, hogy fiuknak, Somának testvérkéje lesz, amikor a tavaszi karanténidőszakban kiderült, hogy várandós.

A kis Áron sok hajjal és 3,5 kilóval jött világra. Születéséről a büszke szülők a Story magazinnak meséltek.

Megszületett Gryllus Dorka második gyermeke

Gryllus Dorka október 27-én posztjában köszönte meg orvosának, amiért megfordította a hasában a kisbabát, hogy Áront természetes úton tudja világra hozni.

Szerencsére így is lett, nem volt szükség császármetszésre, semmiféle komplikáció nem lépett fel, az pedig külön öröm volt számára, hogy második közös gyermekük születésénél Simon Kornél is jelen tudott lenni.

- Nagyon szerencsés vagyok, hogy ez így történhetett. A járvány miatt ugyanis nem lehet ki-be járni a kórházakba. Kornélt letesztelték, így bejöhetett, viszont ha valamilyen munka miatt el kellett volna hagynia a kórházat, akkor már nem tudott volna visszajönni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megtörtént a csoda, megérkezett közénk. #wundergeschehen Köszönjük a rengeteg szeretetet es pozitîv energiát amit küldtetek..Végtelenül boldogok vagyunk.Örök hála dr Siklós Pálnak es a Róber kórház minden dolgozojának a sok segitségért, szeretetért,amit kaptunk ezekben az ôrült idôkben.Az élet egy csoda! Köszönöm Istenem!🙏🏽#simonáron. Our little miracle has arrived. Thank you for all the love and positive energy you’ve sent us these last couple of days, we are beyond grateful. I’d like to say a special thank you to Dr. Pál Siklós and to all the amazing staff at Robert Hospital for taking such good care of us during these crazy times. Life is truly a miracle! #blessed #aronsimon❤️ foto: @kornelsimonofficial ❤️ #szerelem

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

- Sokan mondják ugyan, hogy a második alkalommal már minden gyorsabban megy, de így sem volt könnyebb szülés, mint az előző. Emlékszem, amikor az első kisfiunk, Somika megérkezett, és azt mondták, nézzem meg a fiamat, a fejemet sem tudtam felemelni. Most sem volt másképp – mesélte az immár kétszeres édesanya a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A színészpár második gyermeke az anyukája babapocakjában rengeteget mozgott, most viszont nagyon nyugodt csecsemőnek tűnik. Persze, a szülők tudják, hogy ez idővel változhat, már felkészültek arra, hogy pár évig nem alszanak nyugodtan.

Nyolc és fél éves kisfiuk, Soma nagyon várta már, hogy megérkezzen a kistestvére. Amikor felhívták a kórházból, hogy világra jött az öccse, örömében elsírta magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📸 @luchlsz

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

Gryllus Dorka és Simon Kornél tíz éve alkotnak egy párt, és már régóta tervezték, hogy összeházasodnak. A színész október közepén azt nyilatkozta, szeretnének még a második gyermekük világra jövetele előtt egybe kelni. Néhány nappal a szülés előtt ezt sikerült is megvalósítaniuk. Szűk körben mondták ki a boldogító igent, és úgy tervezik, ha vége a világjárványnak, bepótolják a lagzit.

Radics Gigi kislánya

Az énekesnő és párja, Mikus Áron első gyermeke október 4-én látta meg a napvilágot, és a Bella Szófia nevet kapta. 2750 grammal és 53 centivel, sűrű fekete hajjal és porcelánbőrrel jött világra. Édesanyja a Story magazinnak mutatta meg először a kicsit, és azt mondta, az orra olyan, mint az övé volt kislány korában, az ajkait azonban az édesapjától örökölte.

Ezt is szeretjük