Gryllus Dorka babapocakos, fürdőruhás fotója: a 47 éves sztár gyönyörű kismama
Gryllus Dorka már a harmadik trimeszterben van, második gyermekét novemberre várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a nagy nyilvánosság, de maga Gryllus Dorka is meglepődött, amikor kiderült, hogy 47 évesen újra kisbabát vár. 

Kilenc évvel kisfia születése után azt hitte, a korai klimax tüneteit produkálja, párja győzködte, hogy csináljon egy terhességi tesztet. 

Gryllus Dorka babapocakos fotója

A színésznő 43 éves volt, amikor az orvosa közölte, sok pénzt költhetnek arra, hogy Somát testvérkével ajándékozzák meg, de nem tud garantálni semmit, így Simon Kornéllal elengedték a családbővítés tervét. 

Amikor azonban Gryllus Dorkát reggelente hányinger kerülgette, émelygett, és kovászos uborkát evett csokival, valamint az alakja is megváltozott, a színész biztos volt benne, hogy szerelme várandós. A pozitív terhességi teszt, majd az ultrahangos vizsgálat őt igazolta. Május közepén a Story magazin címlapján tudatták az örömhírt.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A színészpár biztosra vette, hogy lányuk születik, akit maguk között Esztinek neveztek el, ám a genetikai vizsgálaton kiderült, hogy ősszel újra kisfiuk születik, így végül a nevet Áronra módosították. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#jokisnyárvoltezazert#lastsummerdays☀️ #sommerduwarstgutzumir 😎

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

A színésznő számára így a koronavírus miatti önkéntes karantén a szokásosnál is rendhagyóbbá vált, ahogy a 2020-as nyár is emlékezetes marad számára. Ezt az Instagramra is kiposztolta, ahova egy babapocakos, fürdőruhás felvételt tett ki. A kommentelők szerint a novemberre kiírt sztár gyönyörű kismama, és boldog babavárást kívánnak neki. 

Závodszky Noémi 51 évesen anya lett

A színésznő és férje nyílt örökbefogadással az immár kilenchetes Blanka szülei. Találkoztak a baba vér szerinti anyjával is, aki kifejezetten a számukra mondott le gyermekéről. Öt évvel ezelőtt jelentkeztek örökbe fogadó szülőknek, és az sem okozott gondot, hogy a színésznő időközben 51 éves lett. 

Ezt is szeretjük