Radics Gigi a 8. hónapban is csinos kismama: videójával felrobbantotta az Instát
Radics Gigi videója pár óra alatt több mint 32 ezer megtekintésnél járt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi rajongói csak kapkodták a fejüket tavasszal. Az énekesnő először márciusban lepte meg őket azzal, hogy hírül adta, egy éve fülig szerelmes szobrász párjába, Mikus Áronba, majd májusban még fontosabb információval rukkolt elő: első gyermeküket hordja a szíve alatt.

Azóta a baba nemét is elárulta. Kislánya lesz, akit a Bella Szofia névre fognak keresztelni szerelmével. Bár többezres követőtáborát az Instagramon az utóbbi hónapokban többnyire régi fotókkal örvendeztette meg, most kivételt tett: nyolc hónapos terhesen állt a kamera elé.

Radics Gigi várandósan fakadt dalra

Hogy mosolygósan induljon a nap, imádni való videót tett közzé az oldalán. Michael Jackson Smile című dalából énekelt egy kis részletet, valamint azt is megmutatta, milyen csinos kismama.

A felvétel végigsöpört a neten, pár óra alatt több mint 30 ezren lájkolták. A hozzászólókat elvarázsolta kedvencük gyönyörű hangja, sokan bevallották, könnyekig meghatódtak, miután meghallották énekelni. Mások szerint a kis pocaklakó nagyon szerencsés, hogy ilyen dallamokat hallhat nap mint nap.

„Mennyire jó lehet a babucinak ilyen csodálatos hangot hallgatni. Hihetetlenül szépséges a hangod, Gigi” - írta valaki.

Másokat az egykori Megasztáros külseje nyűgözte le, szerintük Radics Gigi az élő példa rá, hogy a várandósságtól tényleg kivirul minden nő.

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül

Csobot Adél a hétköznapokon, kétgyerekes anyukaként nem visel sminket, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja, de Radics Gigi vagy Dallos Bogi is megmutatta már természetes arcát. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki az RTL Klub női sztárjai smink nélkül és kifestve.

Ezt is szeretjük