Jól megnőtt Palácsik Lilla babapocakja: hófehér csipkebodyban ilyen dögös kismama
Palácsik Lilla gyönyörű fotókon mutatta meg egyre gömbölyödő pocakját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A várandósság az egyik legszebb időszak egy nő életében, a leendő anyukák valósággal kivirulnak, amikor gyermeküket hordják a szívük alatt. Sokan a kilenc hónap minden percét szeretnék megörökíteni, hogy évekkel később is visszaemlékezhessenek a babavárás pillanataira.

Palácsik Lilla is szívesen dokumentálja, hogy fest kismamaként, profi fotósként ért hozzá, hogyan csináljon magáról gyönyörű felvételeket. Most is olyanokat posztolt, amelyek bármelyik divatmagazinban megállnák a helyüket.

Palácsik Lilla csipkebodyban

Kerekedő pocakját egy hófehér csipkebodyban mutatta meg követőinek az Instagramon, akik nem bírtak betelni a kép látványával, sorra bókoltak neki, és elhalmozták lájkjaikkal. Férjével, Visváder Tamással készítették a fotósorozatot, melynek ez lett az egyik legjobban sikerült darabja. Pusztán egyetlen szépséghibája van a fotós szerint: hiányzik róla kiskutyájuk, Nala.

Vajna Tímea húgát egy cseppet sem feszélyezi kerekedő pocakja. A szégyenlősebb anyukákkal ellentétben nem akarja takargatni magát túlméretezett ruhákkal. Szebbnél szebb darabokban mutatkozik az oldalon.

A csipkecsodán kívül egy áttetsző, hímzett kreációba is belebújt a fotózás kedvéért, ami szintén remekül mutatott rajta. A hétköznapokban is igyekszik csinosan öltözködni, bátran húz fel miniszoknyát vagy testhezálló ruhát is.

A pár első megérzései születendő gyermekük neméről beigazolódtak, posztjában elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Azt is megvallotta követőinek, hogy sosem volt még ennél boldogabb.

„Őszintén elmondom, életem legszebb időszakát élem” - írta a sorozat egyik képéhez.

Vajna Tímea legszebb estélyi ruhái

Vajna Tímea és néhai férje, Andy Vajna a díjátadók rendszeres vendégei voltak. A szépséges sztár mindig gyönyörű ruhákat vonultatott fel a filmes eseményeken, képeken mutatjuk a legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük