Már ilyen nagy Gryllus Dorka babapocakja: a 47 éves színésznő novemberre várja kisfiát
Gryllus Dorka második kisfiát novemberre várja. A nyolcéves Soma nagyon örül, hogy kis testvére születik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfia, Soma 2012 márciusában született meg. Nagyon szerettek volna neki egy kis testvért, de a családbővítést néhány évvel ezelőtt elengedték. 

Éppen ezért, amikor a színésznő a karanténban a terhesség tüneteit produkálta, a negatív terhességi teszttel a kezében nem gyanakodott arra, hogy áldott állapotban van, még orvosa is azt mondta, biztosan megkezdődött a klimax. 

Gryllus Dorka novemberre várja kisfiát

- 43 éves lehettem, amikor a doktor azt mondta, ha akarom, rákölthetem egy autó árát, hogy legyen még egy gyerekünk, de senki nem tud garantálni semmit. Én meg elkönyveltem, hogy a jóisten biztos jobban tudja, mi a jó nekem. Erre most, 47 éves koromban kopogtat egy kisfiú - mondta a Nők Lapjának, amelynek a címlapján jól látható, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. 

Színész párja volt az, aki egyik reggel ránézett, és közölte vele, hogy terhes. A nyolcadik hétben járt, amikor elment a nőgyógyászhoz, és Simon Kornél sejtése beigazolódott. Ezt követően amiatt aggódtak, hogy a baba vajon egészséges-e. A genetikai vizsgálatokra még egy hónapot kellett várni, de szerencsére az derült ki, hogy a kicsivel minden rendben van.

- A vizsgálatok után azonnal megbeszéltem a fiammal, hogy novemberben érkezik a kis testvére, és ő végtelenül örült neki. Úgy tekint most erre, mint valami népmesére: "Látod, mama, nagyon akartuk, és lett is!"

Kollányi Zsuzsi esküvője

Az énekesnő június végén férjhez ment. Harmadik gyermekük születése előtt mondta ki a boldogító igent gyermekei apjának. A nagy napról fotót is posztolt az Instagram-oldalán. 

Ezt is szeretjük