Már ilyen nagy Gryllus Dorka babapocakja: a 47 éves színésznő novemberre várja kisfiát

Gryllus Dorka második kisfiát novemberre várja. A nyolcéves Soma nagyon örül, hogy kis testvére születik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfia, Soma 2012 márciusában született meg. Nagyon szerettek volna neki egy kis testvért, de a családbővítést néhány évvel ezelőtt elengedték. 

Éppen ezért, amikor a színésznő a karanténban a terhesség tüneteit produkálta, a negatív terhességi teszttel a kezében nem gyanakodott arra, hogy áldott állapotban van, még orvosa is azt mondta, biztosan megkezdődött a klimax. 

Gryllus Dorka novemberre várja kisfiát

- 43 éves lehettem, amikor a doktor azt mondta, ha akarom, rákölthetem egy autó árát, hogy legyen még egy gyerekünk, de senki nem tud garantálni semmit. Én meg elkönyveltem, hogy a jóisten biztos jobban tudja, mi a jó nekem. Erre most, 47 éves koromban kopogtat egy kisfiú - mondta a Nők Lapjának, amelynek a címlapján jól látható, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. 

Színész párja volt az, aki egyik reggel ránézett, és közölte vele, hogy terhes. A nyolcadik hétben járt, amikor elment a nőgyógyászhoz, és Simon Kornél sejtése beigazolódott. Ezt követően amiatt aggódtak, hogy a baba vajon egészséges-e. A genetikai vizsgálatokra még egy hónapot kellett várni, de szerencsére az derült ki, hogy a kicsivel minden rendben van.

- A vizsgálatok után azonnal megbeszéltem a fiammal, hogy novemberben érkezik a kis testvére, és ő végtelenül örült neki. Úgy tekint most erre, mint valami népmesére: "Látod, mama, nagyon akartuk, és lett is!"

Kollányi Zsuzsi esküvője

Az énekesnő június végén férjhez ment. Harmadik gyermekük születése előtt mondta ki a boldogító igent gyermekei apjának. A nagy napról fotót is posztolt az Instagram-oldalán. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük