Gór Nagy Mária ezért vált el: férje vidéken együtt élt egy másik nővel

A színésznő elárulta, miért vált el első férjétől, a néhai Szurdi Miklós rendezőtől.

Gór Nagy Mária válásának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gór Nagy Mária már több mint negyven éve boldog házasságban él második férjével, Gulyás Buda operatőrrel. Volt férjével, a februárban elhunyt Szurdi Miklóssal is szeretetteljes kapcsolat kötötte össze a rendező haláláig, azt is megbocsátotta neki, hogy annak idején megcsalta. 

Gór Nagy Mária válásának oka

Gór Nagy Mária szerint sorsszerű volt a találkozása első férjével, Szurdi Miklóssal. Amikor első találkozásukkor egymásra néztek, mindketten tudták, hogy történt valami. A rendező a forgatási nap végén meghívta a színésznőt vacsorára, egész éjjel beszélgettek, majd Gór Nagy Mária, aki akkor gyűrűs menyasszony volt, másnap visszaadta a jegygyűrűjét az udvarlójának, mert azt érezte, Szurdi az a férfi, akihez tartozni szeretne. 

gor-nagy-maria
Fotó: Profimedia

Összeházasodtak, két fiuk született, Tamás és András, de a sokat dolgozó rendezőről kiderült, hogy kettős életet él. 

- Akkor ő vidéken dolgozott, és bevallotta, hogy ott együtt él valakivel. Akkor véget vetettem a házasságunknak, de ő nem akart elmenni - mesélte a 77 éves Gór Nagy Mária a Hot! magazinnak

A színésznő ebben a nehéz időszakban ismerte meg Gulyás Budát, akibe szerelmes lett, de Szurdi nem akart válni. 

- Ő ezt úgy vette, mint egy rossz gyerek: rosszalkodott egyet, de visszajön. Nem érezte a súlyát a tettének. Azt hitte, hogy a megcsalás jóvá tehető, de nem volt az. Viszont sosem mondanék rosszat rá. Beleszeretett valakibe, és az érzelmeknek nem lehet parancsolni. 

Végül Szurdi Miklós belement a válásba, később ő is újraházasodott. Második feleségétől egy fia és egy lánya született, harmadik házasságában Xantus Barbarától egy lánya és egy fia lett - az 1999-ben kötött házasság is válással végződött, de az 56 éves színésznővel is jóban maradtak. 

Tatár Csilla megdöbbent, kivel csalta meg a volt párja: a neten talált rá a nőre

Tatár Csilla szívszorító vallomást tett, amelyben bevallotta, hogy már őt is megcsalták.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük