Xantus Barbara fájdalmas válásáról: ezért nem tudott tovább együtt élni a férjével

Bár nagyon szerették egymást, mégis a válás mellett döntött annak idején a színésznő.

Xantus Barbara válása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara és Szurdi Miklós 1999-ben házasodtak össze. Két gyermekük is született, ám annak ellenére, hogy nagyon szerették egymást, mégis elváltak évekkel ezelőtt. A színész idén februárban hunyt el, de haláláig jó kapcsolatot ápoltak egykori feleségével.

Xantus Barbara válása

- Volt egy férjem, akitől elváltam, aki a legjobb barátom volt, a gyerekeim édesapja, együtt neveltük a lányunkat, a fiunkat, és nagyon szerettük egymást. Semmiben nem volt hiányérzetem, mert voltunk egymásnak. Bármikor odamehettem hozzá, fölhívhattam. Bár ő már nincs itt a földi valóságában, nekem mégis öröktől fogva volt és lesz - mondta Xantus Barbara a Best magazinnak.

Azt is elmesélte, hogy nagyon sokáig harcolt azért, hogy megmentse a házasságát, azonban ez minden erőfeszítése ellenére nem sikerült. Úgy sem, hogy férjével az utolsó pillanatig szerették egymást, még válásuk után is.

- A házasságunk vége felé volt idő, amikor vérre menően harcoltam azért, hogy ez vagy az így vagy úgy legyen. Könyörögtem, megalázkodtam, próbáltam dirigálni, szóval mindent megtettem azért, hogy működjön ez a kapcsolat. Aztán egyszer csak azt mondtam: „Miki, ez már nem szerelem, hanem kőkemény barátság”. Ami a legnagyobb dolog az életben, de nem egy házasságban. Közöltem vele, hogy én még szeretnék szerelmes lenni. Én akartam válni, és azt kívántam Mikinek, hogy találja meg élete újabb nagy szerelmét.

Nekem is nagyon fájt, de nem tudtam úgy élni vele tovább, hogy barátsággá nemesedett a szerelmünk.

Détár Enikőnek nagy törés volt válása Rékasitól: „a 30 évből az utolsó egyet kihagytam volna”

Détár Enikő a Rékasi Károllyal való kapcsolatáról és válásukról is mesélt az Elviszlek magammal című műsorban.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Vacsoracsata

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük