Stohl András a válásáról: rettenetes kudarcként élte meg, hogy elhagyta az első felesége

Stohl András első feleségével, Tordai Évával 1992 és 2003 között volt házas.

Stohl András válása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András életében három hosszú kapcsolat volt, amelyekből megszületett öt: első feleségével 1992-től 2003-ig voltak házasok – Tordai Évával való válásáról csak nagyon ritkán beszél.

Jakupcsek Gabriella készített egy interjút a színész-műsorvezetővel , amelyben korábbi párkapcsolataira is kitért. 

Stohl András válása

Az Angyali vagy ördögi? című interaktív beszélgetőshow során szó volt arról, Stohl András érdekes helyzetben van, ugyanis jelenlegi feleségével fordulóponthoz közelednek.

- Nagyon érdekes a helyzetem, mert az első feleségemmel is 12 évet voltam együtt, Ancsikával is 12 évet voltam, és Vicával most 10-nél tartunk - szemlézte szavait a Story.hu.

Innen kanyarodtak rá arra, hogy négy nagyobb gyermeke két édesanyjával miért mentek szét. Sokan nem is tudják, de első felesége elhagyta őt.

- Az első feleségemnek, Évának nyilván az életmódomból lett elege, úgyhogy nem én váltam meg tőle. Az egy rettenetes nagy kudarc volt. Nagyon rosszul éltem meg.

Volt élettársával, Ancsikával, akitől két középső gyermeke, Franciska és András született, más miatt folytatták külön.

- Ancsival szeretetté alakult a kapcsolatunk, elmúlt belőle a tűz, majd volt egy "rés", jött Vica, és így lett új családom. De nem volt könnyű a váltás.

Íme Stohl András volt felesége: két lányukkal és az unokájukkal mosolyog a közös fotón

Stohl András első feleségét, a divattervező Évát nem sokszor láthatja a nagyközönség. Most kivételesen lánya Instáján tűnt fel.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mutasd a hangod!

Ezt is szeretjük