A Família Kft. Debbie-je volt: a 72 éves színésznőt már alig ismerik fel az utcán

Deborah Kim Jávor évekig Londonban élt, majd pár éve férjével visszaköltözött Budapestre, a belvárosban élnek.

Deborah Kim Jávor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Deborah Kim Jávort, a Família Kft. amerikai színésznőjét 72 évesen már csak ritkán ismerik fel Budapest utcáin. 

Deborah Kim Jávor 

A Magyar Televízió nagyon népszerű sorozata volt a '90-es években a Família Kft., melynek első részét 1991-ben, az utolsót 1999 augusztusában sugározták. A 385 részt megélt sorozat Debbie-je volt Deborah Kim Jávor, amerikai származású színésznő, aki csak a szerepe miatt tanult meg magyarul. A sorozat után szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. A 72 éves színésznő most a Blikknek elmondta, hogy telnek a napjai. 

Deborah Kim Jávor életében a mai napig is fontos szerepet játszik a színészmesterség, rendszeresen forgat, emellett férjével rengeteget utazik. Lányuk miatt korábban Londonba költöztek, majd pár éve visszatértek Budapestre.

A mai napig hálás, hogy szerepelhetett a Família Kft.-ben, sok szereplővel a mai napig jó kapcsolatot ápol. Az is kiderült, hogy ennyi idő elteltével már viszonylag ritka, hogy felismerik az utcán. 

– Az utcán már ritkán ismernek fel, de ezt nem is bánom. Külföldön már nem forgatok, mert nem akarok a férjemtől távol lenni, itthon viszont, ha kapok megfelelő felkérést, örömmel teszek eleget neki. Legutóbb novemberben forgattam Pécsett három hetet egy ausztrál produkcióban, ami a Netflixre készül. Még mindig szeretem a hivatásomat, de már nem mindennapi munkaként. Az évi egy-két felkérés pont elég - mondta a színésznő, aki júliusban újra Amerikába utazik testvérének lányának esküvőjére. 

Cover-fotó: MTVA Filmfőszerkesztőség

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük