Gönczi Gábor fia már 5 éves: a ritkán látott Áron ennyire hasonlít a híradósra
Gönczi Gábor augusztus óta kétgyermekes apuka, kislánya, Gréti 2021-ben jött a világra, fia, Áron 2016 novemberében született.

gönczi-gábor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor külkereskedelmi közgazdászként végzett a főiskolán, mégsem ebben a szakmában ért el nagy sikereket. 1997 óta találkozhatnak vele a nézők a képernyőn keresztül. Először a Napkelte című műsorban dolgozott, majd hosszú évekig a Fókusz műsorvezetője volt. 2016-ban igazolt át a TV2-höz, azóta tudhatjuk meg tőle a legfrissebb híreket a Tényekben.

A pályán töltött 24 esztendő alatt sokat változott az élete. Immár kétgyermekes családapaként éli a mindennapokat. Gyönyörű feleségével, Ildivel 2018-ban már szülőkként mondták ki a boldogító igent: kisfiuk, Áron 2016 novemberében jött a világra. 2021-ben egy kislánnyal bővült a család, Gréti augusztusban született meg.

Gönczi Gábor és kisfia ennyire hasonlítanak

A tévés úszik a boldogságban. Imádja, hogy az otthonukat újra babaillat lengi be, ugyanakkor nagyon ügyel rá, hogy az apa-fia programok megmaradjanak. Áront, ha akarná, sem tagadhatná le, az ötéves gyerkőc, ahogy nő, egyre jobban hasonlít rá.

- Mindig komolyan vettem az apaszerepet. Azt például még Áron születésekor megfogadtam, hogy nem leszek majd a játszó gyerek mellett telefont nyomkodó apuka, és ezt be is tartom. Imádok belesodródni a fiam szerepjátékaiba - mesélte a Hot! magazinnak.

gönczi
Fotó: TV2

Gönczi Gábor életében a hétköznap délutánok a Tényekről szólnak. Amíg dolgozik, otthon a felesége tartja a frontot. Egy kisbabával és egy ötévessel nem könnyű egyedül.

- Szerencsére Gréti nagyon jó baba, hagyja játszani a nagy tesót az anyukájával. Ha éppen nem alszik, és jóllakott, többnyire akkor is édesen gügyörészik, és hason fekve figyeli, mivel foglalatoskodik a bátyja.

Szellő István ikrei

Szellő István négy gyermek édesapja, akikkel állandó kapcsolatban áll. 29 éves volt, amikor megszületett az első fia, András, majd öt évvel később, a második házasságában Ádám. 42 évesen ismét apa lett: akkor már nem alkotott egy párt az ikrek édesanyjával, de Manna és Alen nevelésében aktívan részt vesz a mai napig. 

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük