Marsi Anikó és párja először szerepelnek címlapon: Gáborral 8 hónapja vannak együtt

Marsi Anikó és párja először szerepelnek címlapon és mesélnek megismerkedésükről, kapcsolatukról és jövőbeli terveikről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Júniusban sokakat meglepett a hír, miszerint 16 év után megromlott Marsi Anikó és Palik László házassága. Úgy hírlik, mostanra már mindketten új párt találtak maguknak. 

A Tények műsorvezetőjének szívét Szulák Andrea exe rabolta el, de ezt csak augusztusban erősítette meg.

Marsi Anikó és párja

A 46 éves tévés lassan nyolc hónapja van együtt Gáborral, akivel először a Hot! magazin címlapján szerepelt együtt, a lapnak meséltek kapcsolatukról. 

A férfit már régebb óta ismerte, előfordult, hogy utazott a taxijában, de nem beszélgettek. Aztán Gábor áprilisban írt neki egy üzenetet, amiben megkérdezte, futnak-e együtt. Marsi Anikó végül igent mondott, és az első közös futás alkalmával a Normafánál elkezdett hullani a hó. 

- Nagyon romantikus volt, nem tagadom, jólesett az udvarlása. De akkor még nem akartam semmilyen kapcsolatba belemenni. Többször a fiaim is velem voltak. Egy vasárnap délelőtt, amikor hazaértünk, a kisebbik fiam, Vince feltette a kérdést: „Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad körül? Gábor egy jó ember” - mesélte a magazinnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azóta is sokszor futnak négyesben, a fiúk hármasban kosaraznak Gáborral, akit nagyon kedvelnek. Nyáron a Balatonnál kempingeztek, nemrég Erdélyben is jártak négyesben. A híradós ugyanakkor hangsúlyozta, Palik Lászlóval jóban vannak, a gyerekeik számukra a legfontosabbak. Gáborral sem közös házat, sem közös gyermeket nem terveznek, egyelőre élvezik egymás társaságát. 

Lehet, hogy ez cikin hangzik egy 46 éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó pasinak látom, hanem szép embernek is.

- Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízen készíti el az ételeket - vallotta be a híradós. 

- Nagyon szeretem Anikót, vele akarok megöregedni! Olyanok vagyunk, mint a lakat, meg a kulcsa. Bár nem egy, hanem két imádott nő van az életemben, akik a legfontosabbak: Rozina, a kislányom és Anikó - jelentette ki Gábor, aki szerint szerelmével sok mindenben hasonlítanak. 

Marsi Anikó utálta Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónika 2000 októberében vett részt azon a válogatáson, amin egy országos csatornához várták női riporterek jelentkezését. A következő év januárjában megcsörrent a telefonja, hogy ő lett a szerencsés kiválasztott. Így született meg a Mónika Show. Egy ilyen nagyszabású műsorra természetesen több akkor már ismert tévés is szeretett volna lecsapni, például Marsi Anikó is.

Ezt is szeretjük