A Barátok közt két sztárja egymásba szeretett: fél évig titkolták kapcsolatukat
Gombos Krisztián és Truckenbrod Fanni először beszéltek a szerelmükről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt két szereplője számára nemcsak ismertséget hozott az RTL Klub napi sorozata, hanem szerelmet is. 

Gombos Krisztián és Truckenbrod Fanni fél éve alkotnak egy párt. Kollégáik és szeretteik jó ideje tudják, hogy egymásba szerettek, de a nagy nyilvánosságnak a Story magazinban csak most beszéltek kapcsolatukról először. 

A Barátok közt szereplői egymásba szerettek

Gombos Krisztián 2018 óta alakítja Szilágyi Oszkárt, Bartha Zsolt és Szilágyi Andrea fiát, Truckenbrod Fanni pedig 2019-ben csatlakozott a stábhoz Fekete Luca új megformálójaként. Az első jelenetét éppen Krisztiánnal forgatta, és azonnal megvolt köztük a kémia.

gombos-krisztian-truckenbrod-fanni
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Nyilvánvaló volt, hogy tetszenek egymásnak, de Fanninak a megismerkedésükkor épp alakulóban volt egy kapcsolata, a nyári leállás alatt pedig szerelmes lett, így barátok lettek. A színésznő kapcsolata azonban másfél év után véget ért.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 25 éves színész nem akart ajtóstul rontani a házba, de apróságokkal jelezte vonzalmát: üzeneteket hagyott Fanni tükrén, szendvicset vitt neki, amikor tudta, hogy a lány egész nap nem evett. 

- Ekkor döntöttem el, hogy a tettek mezejére lépek! Azonban egy pillanatig sem bánom, hogy így alakult, és kész. Vicces, mert amikor a stábtagok és a színészkollégák megtudták, hogy összejöttünk, kivétel nélkül azt a reakciót kaptuk tőlük, hogy „Na végre!” - mesélte Truckenbrod Fanni a hetilapnak. 

- Fannival szerintem az első napon közöltem, hogy el akarom venni, és hogy gyereket szeretnék tőle, szóval nem árultam zsákbamacskát - vallotta be Gombos Krisztián. 

Közös otthonról álmodnak, de nem akarnak semmit elkapkodni, hiszen a Barátok közt befejezésével elveszítették a fix munkájukat. 

- A párom marad a színészetnél, én lehet, hogy civil pályát választok. Anyukám egy irodában dolgozik, mellé keresnek embert, így jelentkezem. Plusz tánctanárnak tanulok, ami szintén egy lehetőség. Az a fontos, hogy legyen egy stabil megélhetésünk, aztán jöhet az eljegyzés, a házasság és a családalapítás! - árulta el Truckenbrod Fanni.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetik, hogy egymásra találtak. Az előbbi Balassa Imi megformálójaként 1999-ben került be az RTL Klub sorozatába, az utóbbi 2001-ben csatlakozott a sikerszériához Szilágyi Andreát játszva. Egymásra találásukkor sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, majdnem két évtizede boldogok. 

Ezt is szeretjük