Gombos Edina dögös, testhezálló ruhában ment az esküvőre: a 45 éves sztár bámulatosan szép volt
Gombos Edina egy magyar-koreai esküvőre volt hivatalos a családjával, mindannyian nagyon kitettek magukért.

gombos-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edinát akkor ismerte meg az ország, amikor a Sláger Rádió munkatársa lett, 1999-től 2009-ig dolgozott a Bumeráng című műsorban. Népszerűsége még inkább nőtt, amikor 2002-ben elkezdett a TV2-nél dolgozni, az Aktív és a Magellán című műsorokat vezette. 

2004-ben mondta ki a boldogító igent élete szerelmének, a kubai származású Alberto Costafredának. 2008-ban született meg első gyermekük, egy kislány, aki a szépen csengő Miranda nevet kapta. Öccse, a kis Matteo 2015-ben jött a világra. 

Gombos Edina dögös ruhában

Nem sokkal a kisfiú születése után a műsorvezető és férje úgy döntöttek, a tengerentúlon próbálnak szerencsét. 2015 júniusában mindent hátrahagytak, és meg sem álltak az Amerika Egyesült Államokig, ahol Floridában telepedtek le. 

Gombos Edina fantasztikusan szép volt ezen az esküvőn.
Fotó: Instagram/Gombos Edina

Az egykori képernyős ma médiamenedzserként dolgozik, valamint 2019-ben elindította saját YouTube-csatornáját, amely az Itt van Amerika! címet kapta. Ezen a felületen igyekszik tartani a kapcsolatot magyar rajongóival, gyakran számol be arról, hogyan alakul éppen az életük. 2021-ben például nagyszerű dolgok történtek velük, megvehették álmaik otthonát, egy 100 millió forintot érő csodaszép házat, valamint megkapták az amerikai állampolgárságot. 

A 2022-es évük sem telik eseménytelenül, március elején egy magyar-koreai esküvőre voltak hivatalosak. A 45 éves sztár bámulatosan szép volt: egy tengerészkék, szűkre szabott ruhát választott, spanyol vállút, olyat, aminek a szoknyája magasan sliccelt. Elképesztően jól állt neki ez a fazon, szépen kiemelte nőies alakját, egyszerre volt dögös és elegáns.

Gombos Edina és Alberto gyerekei nagyon megnőttek. Gyönyörű együtt a család!
Fotó: Instagram/Gombos Edina

“Edina, az a ruha rajtad… Gyönyörű vagy, az egész család nagyon elegáns!” - írta egy kommentelő az Instagramon megosztott képek mellé, majd mások is csatlakoztak hozzá.

“Olyan szépek vagytok mindannyian. Olyan mesebeli az egész mint a filmekben” - fűzte hozzá egy másik rajongó. 

“Edina fogytál? Istenien nézel ki” - tette hozzá egy harmadik. 

A képeken férje, Alberto és a gyerekek is szerepelnek, akik nagyon sokat nőttek az elmúlt időszakban. A 13 éves Miranda már kész hölgy, hétéves öccse, Matteo pedig egy tündérien huncut kissrác. 

Pokrivtsák Mónika ennyit változott 

A Meri vagy nem meri? című vetélkedőről mindenkinek rögtön beugrik Pokrivtsák Mónika neve. Az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön önálló show-t kapott. 13 évvel ezelőtt úgy döntött, búcsút int a rivaldafénynek és Magyarországnak is. Üzletember férjével Amerikába költözött, évek óta Floridában él.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük