Szandi 21 éves lánya tavaly nyáron költözött Amerikába: így él Blanka a tengerentúlon
Bogdán Blanka úgy döntött, szerencsét próbál a világ túloldalán. Instagram-oldalán mutatta meg, milyen ott az élete.

bogdanblanka-szandi-instagra,-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintácsi Alexandra, vagyis Szandi hazánk egyik legismertebb énekesnője, aki már nagyon fiatalon, mindössze 13 évesen platinalemezes előadó lett. 16 évesen megismerkedett későbbi férjével, Bogdán Csabával, az Első Emelet zeneszerző-gitárosával. 

Nem sokkal később már egy párt alkottak, amit az énekesnő édesapja a nagy korkülönbség miatt eleinte nem nézett jó szemmel. Szerelmük azonban kiállta az idő próbáját. 

Szandi lánya, Bogdán Blanka

1996-ban költöztek össze, majd három évvel később, 1999-ben összeházasodtak. A következő években három gyermekük született, Blanka 2000 márciusában, majd őt két fiú követte, Domonkos és Csaba. 2020 nyarán a fiatal lány úgy döntött, egy teljes évre az Amerikai Egyesült Államokba, Kaliforniába költözik. 

Mivel már itthon évek óta dolgozott bébiszitterként, elhatározta, egy ügynökségen keresztül au pairnek áll a világ túlsó felén. A koronavírus egy kicsit megnehezítette a dolgát, de nem adta fel az álmát, végül többszöri csúszással, de sikerült kiutaznia. 

- Nagyon régóta ez volt már a vágyam. 2019 nyara óta terveztem ezt az egészet, és 2020 február óta kerestem a családot, akihez jövök. Számtalan sikertelen kiutazási dátum, sikertelen családkeresés, felszívódó családok. Voltak, akik teljesen eltűntek azok után, hogy már megbeszéltük, jövök hozzájuk. Szóval nem egyszerű folyamat - mesélte Bogdán Blanka saját vlogjában a YouTube-on. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű és híres helyeken járt azóta Szandi és Bogdán Csaba lánya, Blanka. 

Cover-fotó:  Instagram/ Bogdán Blanka

Ezt is szeretjük