11 évig együtt dolgoztak: Gombos Edinára ezért sértődött meg Bochkor Gábor
Gombos Edina a YouTube-csatornáján fejtette ki, szerinte miért nem hívták meg a Bumeráng nosztalgiaműsorába.

gombos-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a Sláger Rádió reggeli műsorának, a Bumerángnak a hírszerkesztő-hírolvasója lett. 1999-től 2009-ig dolgozott itt. 

Közben a televízió is felfedezte, 2002-ben kezdett a TV2-nél, ahol az Aktív és a Magellán című műsort vezette. Előbbinek 12 éven át volt a házigazdája, 2002 áprilisától 2015 februárjáig, második gyereke születéséig. Vezette a csatornánál az Egészség-Klinika magazint, a Nagytakarítás című műsort és a Hungarikumok sorozatot is, a FEM3-on pedig a Boszorkánykonyhát, illetve a Kétszersültet Sági Szilárddal és az Edina&Joshit Joshi Bharattal. 

Gombos Edinára megsértődött Bochkor Gábor

Gombos Edina 2004-ben ment feleségül a kubai származású Alberto Costafredához, akivel két gyermekük született, Miranda 2008-ban, Matteo 2015 májusában. 2015 júliusában a férjével úgy döntöttek, maguk mögött hagyják magyarországi életüket, és az Amerikai Egyesült Államokba, Floridába költöztek.

Boros Lajos 2012 márciusában, azon a sajtótájékoztatón, ahol a NeoFM kereskedelmi rádió bejelentette, hogy húsz év után befejezi a Bumeráng vezetését. Mellette Voga János és Bochkor Gábor.
Boros Lajos 2012 márciusában, azon a sajtótájékoztatón, ahol a NeoFM kereskedelmi rádió bejelentette, hogy húsz év után befejezi a Bumeráng vezetését. Mellette Voga János és Bochkor Gábor.
Fotó: MTI/Beliczay László

Kilenc évvel a leghallgatottabb reggeli rádióműsor, a Bumeráng megszűnése után, 2021. július 9-én a Retro Rádióban ismét együtt jelentkezett az éterben Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Az élő adásban telefonon kapcsolták Banitát (Baji Anita), aki a Bumeráng szerkesztője volt. Gombos Edina is hallott a nosztalgiaadásról, látta a promócióját, de őt nem keresték meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 2019 októberében indított, ITT VAN AMERIKA! elnevezésű YouTube-csatornáján a követői kérdéseire válaszolva azt mondta,  amikor legutóbb Magyarországon járt a családjával, találkozott Bochkor Gáborral, aki szerinte évekkel korábban megsértődött rá. 

- A Sláger Rádióban mi több mint 11 évig együtt dolgoztunk, én is tagja voltam a Bumerángnak, én voltam a hírszerkesztő-hírolvasó, nagyon sokat nevettek velem, én voltam az, aki vitte neki a vicces híreket. A Sláger Rádiótól akkoriban vették el a frekvenciát, és akkoriban szűnt meg a rádió, amikor megszületett a kislányom, így én is munka nélkül maradtam. 

gombos-edina
Fotó: FEM3

- Igaz, nekem akkor ott volt a pici baba, és érkezett azonnal egy felkérés is a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek az új csatorna arca, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő volt abban a nehéz időszakban, amikor megzuhantam attól, hogy a rádió egyik napról a másikra megszűnt, ezért elvállaltam. 

Kapott műsorokat, Bochkor Gáborék pedig átmentek egy másik rádióba, és evidens volt számukra, hogy Gombos Edina is velük tart, őt viszont a rádiótól senki nem kereste meg semmilyen ajánlattal. Aztán egyszer csak Bochkor szólt neki, hogy próbaadás lesz, másnap vagy két nap múlva menjen be, de Edina közölte vele, hogy ne haragudjon, ez nem így működik, őt senki nem is kereste a rádiótól. 

- Ezt követően ő nyilván mondta a rádióban, hogy keressenek meg engem, de sem az ajánlat, sem a kommunikáció nem olyan volt, hogy a tévés ajánlatot eldobjam - mert nyilván a kisbaba mellett a kettő együtt, rádiózás és televíziózás nem működött volna. Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés, amit megértek egyrészről, de másrészről nem. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam. Ennek köszönhetően kaptam vissza a régi TV2-s műsoromat, az Aktívot. 

bochkor-gabor
Fotó: MTI/Beliczay László

- Szerintem ez a sértődés áll a hátterében annak, hogy ebbe a pár héttel ezelőtti nosztalgiaműsorba engem nem hívtak, nem telefonáltak, pedig 11 évig együtt dolgoztunk, és azt gondolom, hogy én is része voltam annak a műsornak. Ennyi! De tartjuk a kapcsolatot - magyarázta a 44 éves sztár. 

Gombos Edina lánya

Az egykori tévés lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. Nemcsak szép, mint az édesanyja, de nagyon jó tanuló is: négy nyelven tud, a spanyol és a magyar - szülei anyanyelve - mellett angolul és kínaiul is szépen beszél. 

Cover-fotó:  YouTube/ITT VAN AMERIKA!

Ezt is szeretjük