Gelencsér Tímea szexi dekoltázst villantott a Dancing with the Starsban: ezek voltak a legdögösebb ruhái

Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars harmadik évadának online riportereként bújt dögösebbnél dögösebb szerelésekbe.

Gelencsér Tímea ruhái a 2022-es Dancing with the Starsban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gelencsér Tímea volt a magyar Dancing with the Stars első győztese. Bár a következő évadokban értelemszerűen nem indulhatott versenyzőként, a rajongóknak nem kellett nélkülözniük a produkcióból: online riporterként tért vissza a második és harmadik szezonban.

2021-ben egy produkció erejéig újra láthattuk táncolni Árpa Attila és Stana Alexandra oldalán, 2022-ben viszont nem lépett a parkettre. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne vonzotta volna a tekinteteket, hétről hétre dögös ruhákban jelentkezett be az online stúdióból.

Gelencsér Tímea ruhái a Dancing with the Starsból

Az elődöntőben láthattuk a legemlékezetesebb szettjét. Ordasi Zsolt stylistnak köszönte meg az Instagram-oldalán azt a csillogós, szexi estélyit, amelyre rengeteg bókot kapott a követőitől. A földig érő darab testhezálló fazonja remekül állt kisportoltan karcsú alakján, a mélyen kivágott dekoltázs pedig dögössé varázsolta a megjelenését.

Képes összeállításunkban kiválogattuk azt az öt kedvenc kreációt a 2022-es Dancing with the Starsból, amelyet Gelencsér Tímea viselt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük