Csobot Adél melltartó nélküli ruhája elvonta a figyelmet a táncáról: legszexibb kreációi a Dancing with the Starsból

Csobot Adél a 2022-es Dancing with the Starsban hétről hétre mutatta meg dögös, nőies oldalát.

Csobot Adél a 2022-es Dancing with the Starsban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csobot Adél táncosmúltjából fakadóan örömmel mondott igent a Dancing with the Stars harmadik évadára. 

A show-ban hétről hétre ámulatba ejtő produkciókat táncoltak el profi partnerével, Hegyes Bertalannal. Igaz, előfordult, hogy annyira dögös szettben lépett parkettre, hogy az elvonta a figyelmet még a lépésekről is.

Csobot Adél a 2022-es Dancing with the Starsban

Az énekes-színésznő sokak fejében él bájos, örökké mosolygós fiatal lányként, de ezt a képet alaposan felülírta a szereplése a táncos műsorban. Még a zsűritagok is többször megjegyezték, hogy teljesen új oldaláról ismerhették meg, sosem látták annyira dögösnek, mint most.

A legemlékezetesebb kreációját a harmadik adásban viselte: egy kortárs koreográfiát táncolt, mely közben egy vékony anyagból készült, hófehér ruhát viselt. A darab alá nem vett melltartót, így lett őrülten szexi, provokatív az összhatás.

Mindezt párja, Istenes Bence is kiszúrta. Az IstenEst adásában nem is állta meg, hogy ne utaljon rá. 

- Őszintén szólva, nem értem, hogy miért rökönyödünk meg 2022-ben azon, hogy valakinek áll a mellbimbója, és melltartó nélkül táncol - vágott vissza Csobot Adél.

Képgalériánkban összegyűjtöttük Csobot Adél legszexibb ruháit a Dancing with the Stars harmadik évadából.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük