Demcsák Zsuzsa melltartó nélkül: eső áztatta felsője nem sokat bízott a képzeletre
Demcsák Zsuzsa mindig szexi szettekben látható a Farm VIP-ban. A második adásban viszont nem szándékosan volt ennyire vadító.

demcsák-zsuzsa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsától megszokhattuk, olykor szexi oldalát mutatja meg a különböző műsorokban. A Farm VIP-ban sincs ez másként, a második adásban melltartó nélkül vett fel egy vékony anyagú toppot. 

Igaz, ezúttal nem szándékosan lett végtelenül dögös és kihívó a megjelenése. Az első termelési feladat levezénylése közben kiadós eső kapta el a stábot. 

Demcsák Zsuzsa melle

Mindenki, így a show háziasszonya is tetőtől talpig elázott. A vékony felső így nem sokat bízott a fantáziára: teljesen kivehető volt a mellbimbója az anyag alól.

demcsál
Fotó: TV2/Farm VIP

Az Instagram-oldalán közzéteszi a legtöbb outfitjét a műsorból, ezt a szettet is megmutatta, valamint a harmadik adásban viselt szexi összeállításról is tett ki fotót. A következő részben sem lesz kevésbé vadító. Egy combtőig felsliccelt bőrszoknyát láthatunk rajta az új epizódban.

Gelencsér Tímea mellvillantós estélyiben

Gelencsér Tímea mellvillantós, arany estélyi ruhájával és szépségével mindenkit lenyűgözött a Just Clear Award Gálán. Ő volt az est legszexibb sztárja.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük