Lékai-Kiss Ramóna átlátszó estélyi ruhája nem sokat bízott a fantáziára: ezeket viselte a Dancing with the Starsban

Csokorba szedtük, Lékai-Kiss Ramóna milyen gyönyörű estélyikbe bújt a Dancing with the Stars 2022-es évadának háziasszonyaként.

cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2022 októberében harmadjára tért vissza Stohl András oldalán a Dancing with the Stars háziasszonyaként.

Az előző két szezon alatt megszokhattuk tőle, hogy adásról adásra szemkápráztató estélyikben tündökölt a képernyőn. Ez idén sem volt másként, a nyolc hét alatt szexi, extravagáns és lélegzetelállító kreációkban láthattuk.

Lékai-Kiss Ramóna a 2022-es Dancing with the Starsban

Holdampf Linda stylist és Demeter Richard divattervező már az első részben gondoskodtak arról, hogy a műsorvesztő megjelenése bombaként robbanjon a parketten. Egy áttetsző, hófehér kreációban nyitotta meg a szezont, a rafinált kialakítás és a vékony anyag nem sokat bízott a fantáziára. Megjelenését Pöpl Andrea sminkes és Kozma Norbert fodrász tette tökéletessé a 2022-es évadban.

A bevállalós szettben készült fotóját Lékai-Kiss Ramóna az Instagram-oldalán is megosztotta. A fotó nemcsak a rajongókat, hanem a férjét is lenyűgözte. Lékai Máté nem tudta megállni, hogy ne fejezze ki csodálatát a kommentszekcióban: három szívecskével jelezte, mennyire lenyűgözte a felesége.

Nem az áttetsző, szexi kreáció volt az egyetlen Lékai-Kiss Ramóna ruhái közül, ami tarolt a 2022-es Dancing with the Starsban. Képes összeállításunkban megnézheted azt a nyolc kreációt, amit a műsorvezető viselt.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük