Lékai-Kiss Ramóna átlátszó estélyi ruhája nem sokat bízott a fantáziára: ezeket viselte a Dancing with the Starsban
Csokorba szedtük, Lékai-Kiss Ramóna milyen gyönyörű estélyikbe bújt a Dancing with the Stars 2022-es évadának háziasszonyaként.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2022 októberében harmadjára tért vissza Stohl András oldalán a Dancing with the Stars háziasszonyaként.

Az előző két szezon alatt megszokhattuk tőle, hogy adásról adásra szemkápráztató estélyikben tündökölt a képernyőn. Ez idén sem volt másként, a nyolc hét alatt szexi, extravagáns és lélegzetelállító kreációkban láthattuk.

Lékai-Kiss Ramóna a 2022-es Dancing with the Starsban

Holdampf Linda stylist és Demeter Richard divattervező már az első részben gondoskodtak arról, hogy a műsorvesztő megjelenése bombaként robbanjon a parketten. Egy áttetsző, hófehér kreációban nyitotta meg a szezont, a rafinált kialakítás és a vékony anyag nem sokat bízott a fantáziára. Megjelenését Pöpl Andrea sminkes és Kozma Norbert fodrász tette tökéletessé a 2022-es évadban.

A bevállalós szettben készült fotóját Lékai-Kiss Ramóna az Instagram-oldalán is megosztotta. A fotó nemcsak a rajongókat, hanem a férjét is lenyűgözte. Lékai Máté nem tudta megállni, hogy ne fejezze ki csodálatát a kommentszekcióban: három szívecskével jelezte, mennyire lenyűgözte a felesége.

Nem az áttetsző, szexi kreáció volt az egyetlen Lékai-Kiss Ramóna ruhái közül, ami tarolt a 2022-es Dancing with the Starsban. Képes összeállításunkban megnézheted azt a nyolc kreációt, amit a műsorvezető viselt.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük