Gáspár Laci durván megbántotta Győzikét: ma is bánja, hogyan bánt az unokatestvérével
Gáspár Laci 16 éves volt, amikor Gáspár Győző közös énekesi karriert akart csinálni vele.

gáspár-laci-gáspár-győző-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci és Gáspár Győző nem csak névrokonok, másod-unokatestvérek, de fiatal éveikben szinte egyáltalán nem tartották a kapcsolatot.

Míg a Megasztár felfedezettje és családja Balassagyarmaton élt, addig Győzikéék tőlük 50 percnyi autóútnyira, Salgótarjánban. Így annak ellenére, hogy az énekes szülei emlegették a família azon részét, sosem találkoztak.

Gáspár Laci és Gáspár Győző

- Apu mindig mesélt róluk. Őket úgy hívták ott a környéken, hogy Ewingok. Mi meg a szegények voltunk, teljesen mások, nem foglalkoztunk velük - kezdte Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként.

gáspár-laci-1
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

A műsorban visszaemlékezett az első pillanatra is, amikor beszéltek egymással. 1996-ban, 16 évesen jelentkezett a szülővárosában tartott Ki mit tud?-ra, csont nélkül továbbjutott a tehetségkutató második fordulójába, amelyen Gáspár Győző is fellépett.

Elárulta, unokatestvére akkor már elindult a hírnévhez vezető úton: háttértáncosai voltak, menedzser egyengette az útját, sőt fizetett közönséget is hívott, akik rózsacsokrokat dobáltak fel a színpadra. A megjelenésében is kibontakozni látszott a későbbi showman, tehénmintás cowboykalapban énekelt a színpadon. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután véget ért a forduló, Győzike odament rokonához, és egy kecsegtető ajánlatott tett neki, azt akarta, hogy álljanak össze egy énekesformációvá.

- Azt mondta: "Figyelj ide, mindkettőnk neve ugyanaz, csináljunk duót! Te énekelsz, én viszem a show-t. Neked van hangod, nekem van pénzem!”

Gáspár Győzőt a Győzike Shownak köszönhetően ismerte meg az egész ország, amely 2005-ben indult az RTL Klubon.
Gáspár Győzőt a Győzike Shownak köszönhetően ismerte meg az egész ország, amely 2005-ben indult az RTL Klubon.
Fotó: Cool TV/Győzike show

Ma már bánja, milyen durva választ adott erre, de a múlt tüskéi akkor nagyon élénken éltek benne.

- Volt bennem egy kicsi sértődöttség. Apu, mikor beteg volt, a kórházból mindig írt nekik, hogy látogassák meg, segítsék egy kis pénzzel. És mindig ígérgették, de sose jöttek. Úgyhogy megmondtam neki:

lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot és a tehetséget! 

Gáspár Evelin párja

Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyobbik lányára a sok csalódás után aztán 27 évesen rátalált a szerelem, már oda is költözött párjához. A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin szülei is odáig vannak.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes, Cool TV/BeleValóVilág

Ezt is szeretjük