Gáspár Kata nagyon dögös volt a premieren - Elindult a 200 első randi új évada
Gáspár Kata szexi miniben állt a fotósok elé a 200 első randi második évadának vetítésén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 30-án elstartolt a VIASAT3 csatornán a várva várt hazai, saját gyártású sorozat, a 200 első randi második évada. A főszereplő, Luca próbálja megfejteni Félix és Márk iránti érzéseit, közben pedig folytatja a sokszor vicces, váratlan és bizony néha kellemetlen pillanatokban gazdag randizást.

Míg a napi sorozatban a Gáspár Kata által alakított rádiós nemcsak a férfiakkal, de a pluszkilókkal is küzd, a valóságban a 31 éves színésznőnek nincs gondja a súlyfelesleggel. 

A 200 első randi sajtóvetítésén dögös miniben és combcsizmában pózolt a fotósoknak. A 200 első randi első évadában önbizalomhiányos, inkább kényelmesen, mint nőiesen öltözködő lánynak ismertük meg, a lezser ruhákkal pedig könnyű valakit pár kilóval többnek mutatni, pláne, hogy a kamera is kövérít. 

Gáspár Kata a 200 első randi első évadában
Gáspár Kata a 200 első randi első évadában
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Az 58 részes záró évadból megtudhatjuk, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, mi történt Luca apjával (Szerednyey Béla) és mostohaapjával (Trokán Péter) a motorbalesetben, lesz-e házasság Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből, de legfőképp: kié lesz végül Luca szíve.

gaspar-kata-200-eslo-randi-2
Fotó: Zoltán Adrián

Az évad az új randik mellett új szereplőket is tartogat, találkozhatunk többek között Hegyi Barbarával, Kolovratnik Krisztiánnal, Száraz Dénessel, Gubik Petrával, Csonka Andrással és Dóra Bélával is, aki új karakterként lép majd a színre.

Hosszú Katinka először jelent meg nyilvánosan párjával

Will Smith új filmjére és a koncertjére több hazai sztár és sztárpár volt kíváncsi. Van, akinek közös fotót is sikerült vele készítenie. Képes összeállításunkban megnézheted őket. 

Ezt is szeretjük