Pokorny Liát az RTL Klub műsorvezetője sem ismerte fel új külsejével
Pokorny Liát a Jófiúk című vígjátéksorozatban alig ismerni fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pokorny Lia a szombat esténként jelentkező A mi kis falunk postásnőjeként is látható az RTL Klub képernyőjén, míg a csatorna vasárnap esténként, 20:10-kor kezdődő új sorozatában, a Jófiúk című vígjátékban ő az egyik női főszereplő. 

- Már az olvasópróbán gurgulázott mindenki a nevetéstől, aztán megláttuk egymást jelmezben, és ott végünk volt. Zseniális a forgatókönyv, ez már akkor kiderült, és ugye elég jó színészekkel dolgoztunk, mindenki hozzá is tett valamit - áradozott a csatorna új vígjátékáról a Reggeliben

pokorny-lia
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A Jófiúk egy csapat rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Az alaptörténet szerint három nyomozót (Mihályfi Balázs, Hevér Gábor, Király Dániel) legutóbbi baklövésük után új körzetbe, Kristófvárosba helyezik, ahol egy másik nyomozócsapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. 

Pokorny Lia az egyik rendőr, Szűcs Gyula (Mihályfi Balázs) feleségét, Szilágyi Laurát alakítja, aki Szilágyi Lőrinc rendőrkapitány (Gáspár Tibor) egyik lánya. Barna, egyenesre vasalt hajjal és barna kontaktlencsével a Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi sem ismerte fel. 

- Én nagyon élvezem, amikor a külsőm átalakul, mert ez egyszerűen hat befelé. Amikor Kapitány Iván (a sorozat író-rendezője - a szerk.) kitalálta, hogy mi lenne, hogy ha barna lenne a hajam és a szemem, nagyon örültem az ötletének. Csak ennek az lett a következménye, hogy amikor először bementem a szettbe, ahol ott volt egy csomó kolléga, akikkel más filmekben forgattam, gyanúsan néztek, és bátortalanul köszöntek.

Amikor visszaköszöntem, a hangom alapján jöttek rá döbbenten, hogy ki vagyok. 

Mi, szereplők, a héten megnéztük közösen az első részt, és néhány újságíró is látta. Ők is nehezen ismertek fel - árulta el az RTL Klub reggeli műsorában.  

A 47 éves sztár átalakulása minden egyes forgatási napon sok időt vett igénybe, ráadásul a nyári forgatási kánikulában meg is szenvedte az új külsőt. 

- 40 fokban azért ez a paróka sapkaként funkcionál az ember fején, plusz ott volt még a barna kontaktlencse is, ami szűrt fényben a pupilla alá megy. Voltak kellemetlenségek, de nem volt vészes. Barna nőnek egészen másmilyen volt lenni, hiába nem láttam magam: egy latinos, sokkal karcosabb, vérbőbb, temperamentumosabb nő lettem - osztotta meg a nézőkkel. 

Fodor Zsóka fiatalon

Fodor Zsókát az ország nagy része a Barátok közt Magdi anyusaként ismeri. Azt csak kevesen tudják róla, hogy 1972-től a Magyar Televízió tévébemondója volt Berkes Zsuzsával vagy Kertész Zsuzsával váltásban. A Színművészetin 1965-ben végzett Fodor Zsókáról az sem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert.

Ezt is szeretjük