Palvin Barbi levágatta a haját - Rövid frizurájával nagyon dögös
Palvin Barbi rövid bobfrizurával hódít.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbarát modellkarrierjének kezdetén hosszú, barna hajjal ismerhette meg az ország. A gyönyörű modellnek szinte védjegyévé vált dús hajkoronája, ezért is lepett meg mindenkit, amikor idén március elején megvált a hosszú tincsektől, és félhosszú fazonra váltott.

A tavaszi átalakulása akkor nagyon bejött a rajongóknak. Most a 25 éves sztár ismét váltott, a fodrászától pedig egy rövid bob fazont kért, ami a világsztárok körében nagy divatnak számít. Az elmúlt években láthattuk hasonló frizurával Jennifer Lawrence-t, Irina Shaykot, Emma Stone-t, Rachel McAdamst, Margot Robbie-t, Selena Gomezt vagy éppen Taylor Swiftet.

Palvin Barbi félhosszú haját még rövidebbre vágatta.
Palvin Barbi félhosszú haját még rövidebbre vágatta.
Fotó: Instagram/Palvin Barbara

Palvin Barbinak szerintünk remekül áll az új frizurája, irtó dögös rövid hajjal is, ezzel pedig a rajongói is egyetértenek. Friss fotója alá rengeteg pozitív komment érkezett Instagramon: "úristen, mennyire jó a hajad", "ejha, remekül nézel ki ezzel a frizurával", "Barbara, fenomenálisan nézel ki így", "gyönyörű a hajad" - írták.

Palvin Barbi nővére is gyönyörű

Palvin Barbi csak nagyon ritkán mutatja meg rajongóinak szép nővérét, Anitát az Instagramon. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a közös fotóikat.

Ezt is szeretjük