Nyári Dia levágatta hosszú haját - Rövid frizuráját agyondicsérik
Nyári Dia megelégelte hosszú haját, és levágatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia úgy döntött, megválik hosszú tincseitől. "Megszabadultam. Szilovis Gergő segített. Már nem bírtam" - írta a két fotóhoz, amiken már rövid hajjal látható.  

A Barátok közt Hannája abba nem ment bele, mit nem bírt: talán megelégelte dús haját a nyári kánikulában, de az is lehet, hogy egyéves kisfia mellett nem volt praktikus a hosszú haj.

nyari-dia-haja
Fotó: Instagram/Nyári Dia

A követőinek bejött a változás, sokan írták azt, hogy nagyon jól áll az új frizurája, sokkal jobb, mint a régi. Azt is, hogy nagyon dögös vele, volt olyan kommentelő, aki pedig azt várja, hogy a 25 éves színésznő természetesen hullámos hajával ez a fazon hogy fog állni, ha nem szárítja egyenesre. 

nyari-dia-haja2
Fotó: Instagram/Nyári Dia

"Nagyon jó lett! Én is pont a napokban agyalok rajta, hogy le kellene vágatni, mert ráférne sajnos. Olyasmi típusú a hajam, mint a tied, viszont se időm nem lenne minden nap vasalni/beszárítani az 1 éves kisfiam mellett, meg hát nem is nagyon használna a hajamnak. Van valami jó megoldásod erre?" – kért tőle tanácsot egy kisgyerekes hozzászóló. 

nyari-dia-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond

Nyári Dia 2010-ben csatlakozott a Barátok közt csapatához, Holmann Hannaként 2018-ig volt állandó szereplője a sorozatnak, amiből Kisfia, Zétény születése miatt írták ki egy időre. Tiniként hosszú, dús, hullámos loknikkal ismertük meg. 

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és most

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, a Barátok közt egykori tiniszereplői mennyit változtak 20 év alatt, és hogyan élnek most.

Ezt is szeretjük