Sarka Kata látványosan megváltoztatta külsejét - Előtte-utána fotót posztolt

Sarka Kata szőkén vagy barnán csinosabb?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata tavaly júliusban lepte meg azzal rajongóit, hogy szőkére festette a haját. Idén február végén aztán úgy döntött, visszafesteti a tincseit barnára. "#welcomebackbrownhair #brownagain #leszekmegszoke #demostigyjo" - írta akkor az Instagramra posztolt fotó mellé. Most talán újra elgondolkozik a hajszínváltáson, mert az Insta-követőit arról kérdezte, szerintük mi áll neki jobban: a szőke vagy a barna szín?

Hogy megkönnyítse a válaszadást, a 32 éves sztár kitett magáról egy montázst, melynek bal oldalán szőkén, a jobbon barnán látható. 

A 2014-es Miss World szépségkirálynője, Kulcsár Edina azt írta, ő a barnára szavaz, de a követők közül szinte mindenki ugyanezt írta, elenyésző számban javasolták neki a szőke színt. Egy kommentelő azt írta, legyen lázadó, és festesse a haját vörösre. 

"Attól függ, mi akarsz lenni! Mindkettő mást sugároz. Szerintem szőkével kihívóbb, feltűnőbb vagy. A barnával kedvesebb, bajosabb. Te hogy éled meg. Ez csak rajtad múlik. Szép mindkettő" - javasolta egy hozzászóló. Egy másik hasonló tanáccsal szolgált: "a szőke tüzesebbé tesz. A barna finomabbá, szolidabbá. Mindkettő tökéletes választás."

Sarka Kata külseje hat év alatt nagyon megváltozott

A 32 éves sztár sötét hajú lányból szőke bombázó lett 2018 nyarára, amikor befestette a haját, emellett az öltözködési stílusa is rengeteget változott, több sminket visel, és a frizurájára is nagyobb gondot fordít. Idén év elején újra barna lett, de ez csak időleges. 

Ezt is szeretjük