Gáspár Beát szakításuk után Győzike öngyilkossággal fenyegette - Így reagált rá
Gáspár Bea a Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, miért fenyegetőzött a férje többször is öngyilkossággal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea és Győző családi életébe éveken át betekinthettek a nézők: a Győzike Show alatt számos veszekedésnek lehettünk tanúi, volt, hogy törtek a tányérok is, és a felbőszült feleség nemegyszer kiadta a férje útját, Győzikének el kellett költöznie otthonról. 

Amikor a kétezres évek elején Miamiban jártak, és Gáspár Győző csapta egy nőnek a szelet, nagyon összekaptak, pár évvel később pedig annyira összevesztek, hogy a bíróságot is megjárták, de el nem váltak. Saját bevallásuk szerint egyik hullámvölgyük sem volt komoly. 

Gáspár Győző öngyilkossággal fenyegetőzött

27 éve kitartanak egymás mellett, ez idő alatt sok mindent megéltek, még az is megesett, hogy Győzike öngyilkossággal fenyegetőzött. Ezt felesége a Life TV augusztus 31-én induló délutáni talkshow-jában, a Brékingben mesélte a két műsorvezetőnek, Demcsák Zsuzsának és Berki Krisztiánnak, amikor arról beszélgettek, mire nem képesek az emberek, hogy visszaszerezzék a volt párjukat. 

gaspar-bea1
Fotó: Life TV/Bréking

Egy brit nő például egy kórház nevében írt levelet az exének, aki szakított vele, miszerint a hölgy öt-hat hetes terhes, és a születendő gyermek érdekében párterápiát javasolnak. Győzike ilyen fondorlatos cselt nem vetett be Beánál.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Hú, ő többször öngyilkos akart lenni. Azt mondta: "Ha enyém nem leszel, akkor én meg fogok halni! Mindjárt leszúrom magam!", és az életlen étkezőkéssel fenyegetőzött. Röhögtem sírva rajta, hogy azzal tuti nem leszel öngyilkos - osztotta meg a nézőkkel Gáspár Bea. 

gaspar-bea2
Fotó: Life TV/Bréking

Azt is hozzátette, hogy bár ebben az esetben csak nevetett a férjén, Győző néha azért nagyon megbántotta, szavakkal és tettekkel oda tud szúrni a feleségének, ha akar.

Gáspár Virág ilyen volt, ilyen lett

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a születésnapját. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, nagykorúságát pedig Rodoszon ünnepli a szerelmével.  

Ezt is szeretjük