Kiderült, mi Győzike eredeti szakmája: kétkezi munkásként felhőtlenül boldog volt

Gáspár Győző bármikor visszaállna a húspult mögé, ha úgy hozná az élet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan sztárról tudunk a tengerentúlon és itthon egyaránt, akik kétkezi munkával keresték a kenyerükét a hírnév előtt. Gáspár Győző már kis korában eldöntötte, hogy híres lesz, de hosszú út vezetett a Győzikévé válásig.

Szülei hentesnek szánták, főleg nagyapja hatására kezdte kitanulni a szakmát. Bár eleinte egy porcikája sem kívánta, hogy beálljon a pult mögé, végül annyira megbarátkozott a dologgal, hogy a mai napig az egyik legboldogabb időszakként tartja számon életében, amikor a húsfeldolgozó iskolába járt.

Gáspár Győző hentesként

A Tények Plusz riportjában ellátogatott régi munkahelyének helyszínére, és szinte visszarepült az időben, amikor felidézte, milyen felhőtlenül boldog volt hentesként.

győzike
Fotó: TV2 Tények Plusz

- 1988-ban kezdtem el a hároméves képzést, csak azért lettem hentes, mert nagyapám azt akarta, de én sosem, én kizárólag Michael Jackson akartam lenni. Végül hihetetlen boldog pillanatokat éltem meg itt, nagyon szerettem bejárni, dolgozni, mert akkor még boldog ember voltam - mesélte a showman.

14 évesen kezdte kitanulni a szakmát, és repesett az örömtől, hogy kiszolgálhatja a vásárlókat. Végül a parizerszeletelést mikrofonra cserélte: 2000-ben futott be a Romantic zenekar frontembereként. Azóta sem űzte eredeti foglalkozását, de saját bevallása szerint ezer örömmel újra hentesbárdot ragadna, ha úgy hozná az élet.

A 19 éves Gáspár Virág dögös ruhákban

Amikor 2005-ben elindult a Győzike Show, Gáspár Virág még csak két éves volt. Mostanra már nagykorú. Ahogy nővére, Gáspár Evelin, úgy Virág is súlyproblémákkal küzdött kamasz- és tinikorában. Márciusban azt nyilatkozta, eddig 20 kilót adott le, és még tíztől szeretne megszabadulni, de már most sokkal jobban érzi magát a bőrében. Ez a fotóin és a képeken viselt ruháin is látszik: dögös darabokba bújuk, és közben a mínusz 30 kilót is elérte.

Ezt is szeretjük