Gáspár Evelinre rátalált a szerelem: a nyáron ismerte meg új párját

Gáspár Evelin Lilunak mesélt először arról, hogy újra párt talált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin májusban nagy reményekkel utazott ki Dominikára. A Survivor számára nem csak egy életre szóló kalandot jelentett, azt remélte, hogy egy teljesen megváltozott emberként térhet haza. Igaza lett, lelkileg és testileg is megújult.

Bár a 27 éves lány mindent megtesz azért, hogy magánéletét óvja a kíváncsiskodóktól, tavasszal mégis sok újságcikk született a viharos szakításáról. Akkor nem titkolta, megviselte az, hogyan bánt vele az exe. Az RTL Klub túlélőshow-ját is épp azért vállalta el, hogy lezárja ezt a fájdalmas fejezetet az életében.

Gáspár Evelinre rátalált a szerelem

Minderről Lilu YouTube-csatornáján, a Liluland műsorában beszélt. Azonkívül, hogy beavatta a videó nézőit abba, milyen kemény volt az az időszak, amit a versenyben töltött, azt is elárulta, immár nincs helye a szomorúságnak az életében, hiszen nyáron ismét rátalált a szerelem, azóta pedig úszik a boldogságban.

gáspár evelin survivor
Fotó: RTL Klub/Survivor - Celebek a civilek ellen!

Aki ismeri a Makeup/Down videósorozatot, az pontosan tudhatja, hogy minden adásban az aktuális híresség szépségtrükkjein van a hangsúly, de emellett szinte mindig előkerülnek személyesebb témák is. Gáspár Győző lányánál sem volt ez másképp, amikor Lilu arról kérdezte, hogyan szokott sminkelni, ha randikra megy, kibújt a szög a zsákból: elárulta, már nem randevúzik, hiszen megtalálta a párját.

- Most nem ismerkedem már, mert úgy gondolom, megtalált a nagy Ő. Úgy érzem, megtalált a szerelem. 

gáspár-evelin-1
Fotó: YouTube/Liluland

Csak szűkszavúan beszélt a pár hónapja tartó szerelemről. Annyit árult el, most boldognak érzi magát, illetve, azt is megosztotta, hogy szülei kedvelik a választottját. 

- Nagyon kedvelik őt. Ez szerintem nagyon fontos, mert én családcentrikus ember vagyok. Fontos, hogy a szüleimmel is meglegyen az a kémia, ami velem, mert nyilván, ha hosszú távra gondolkodik az ember. A család az egy csomag, amit viszel magaddal, ő is hoz egy csomagot, az ő családját, és ott is fontos, hogy kedveljenek és elfogadjanak engem.

Gáspár Virág dögös ruhákban

Gáspár Virág márciusban azt nyilatkozta, eddig 20 kilót adott le, és még tíztől szeretne megszabadulni, de már most sokkal jobban érzi magát a bőrében. Ez a fotóin és a képeken viselt ruháin is látszik: dögös darabokba bújuk, és közben a mínusz 30 kilót is elérte. 

Ezt is szeretjük