Gáspár Evelin műsorvezető lett: ezen a csatornán mutatkozott be tegnap

Gáspár Evelin nagy bejelentést tett húsvétkor az Instagram-történetében.

Gáspár Evelin műsorvezető lett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelint a szemfüles tévénézők kiszúrhatták a Sztárban Sztár 9. évadában, ekkor a TV2 Akadémia gyakornokaként tűnt fel, és segédkezett a háttérben. Szerepelt már a Szerencsekerék harmadik évadában is, ahol sztárvendégként láthattuk.

Gáspár Győző lánya minden bizonnyal nagyon komolyan veszi a tévés munkát és a médiában való elhelyezkedést, ugyanis az Instagram-történetében nagy hírrel szolgált a követőinek. 

Gáspár Evelin műsorvezető lett

Nagyon büszke új feladatára, amellyel ismét egy újabb énjét mutathatta meg a nézőknek. Csinosan, sminkelt arccal láthatjuk a megosztott képén, amelyet a Blikk  szúrt ki. 

„13 órától élő, húsvéti kívánság műsor, ahol mint műsorvezető debütálok a Zenebutikon” - írta a korlátozott ideig megtekinthető, megosztott szelfijéhez.

Nézd meg képeken Gáspár Evelin otthonát!

Gáspár Evelin beengedte a kamerákat a szerelmi fészekbe. Lakásában fogadta a vendégeket a Hal a Tortán házigazdájaként.

Gáspár Evelin otthona luxus a köbön: gyönyörű helyen élnek a párjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-kép: Facebook/Gáspár Evelin

Ezt is szeretjük