Elképesztő, Gáspár Evelin mit tett: a két műsorvezető is csak hüledezett

Gáspár Evelin mindent megtett a győzelem érdekében a Párharc című műsorban, amin Stohl András és a versenyzők is nagyon meglepődtek.

Gáspár Evelin a Párharcban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin nem mindennapi teljesítményt produkált a TV2 Párharc című műsorának csütörtöki adásában, amikor G.w.M.-mel együtt versenyzett a kék csapat ellen.

Gáspár Bea és Győző nagyobbik lánya nagyon komolyan vette a feladatot, és elképesztően lapátolta magába a spagettit.

Gáspár Evelin a Párharcban

A Párharcban a játékosok azt a feladatot kapták, hogy másfél perc alatt egyék meg az eléjük kitálalt hatalmas adag spagettit. A celebek közül Gáspár Evelin és játékostársa, G.w.M. vette a legkomolyabban a feladatot.

Gáspár Evelin 2022-10-28 101347
Fotó: TV2/Párharc

A versenyzők elhűlve figyelték, ahogyan Gáspár Győző lánya gyorsan lapátolja magába a tésztát. Nagyon sokan biztatták, még azok is, akik nem az ő csapatában játszottak. „Gyerünk, gyerünk! Még azt is edd meg! Ügyes vagy!" - szurkoltak neki a kék csapatból.

- Azt a rohadt, ez nagyon komoly! - lepődött meg a műsorvezető.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Amikor Stohl András bejelentette, hogy már csak fél percük van hátra, Gáspár Evelin még jobban elkezdte magába tömni a tésztát. 

- Azt a mindenit, hát nem csipegetett! Evelin nagyon torkos volt, biztosan hihetetlenül éhes lehetett. Egészséges, fejlődő fiatal szervezet, így van rendjén. Egy ponton már azért szurkoltam neki, hogy túlélje ezt az egészet - elevenítette fel a játékot a szintén műsorvezetőként dolgozó Monoki Lehel a Párharc kulisszái mögött.

Gáspár Evelin 2022-10-28 101650
Fotó: TV2/Párharc

A verseny végén lemérték az üres edényeket, és mindenki legnagyobb meglepetésére Gáspár Evelin 40 deka bolognait, míg G.w.M. 57 dekát pusztított el közel másfél perc alatt. Stohl András viccesen megjegyezte, hogy a rapper egyedül evett annyit, mint a másik csapat összesen.

- Büszke vagyok Evelinre, hogy megevett velem egy kiló tésztát. Ezt így kell, ezek vagyunk mi - jegyezte meg G.w.M.

Gáspár Evelin otthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. A 27 éves hírességről köztudott, hogy édesanyjához hasonlóan imád főzni. Már a konyha is elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, Attilával.

Kukkants be Gáspár Evelin luxusotthonába: jóképű párjával ide költöztek

Gáspár Evelin bepillantást engedett vadonatúj otthonába. Igazi álomkonyhával büszkélkedhet.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Párharc

Ezt is szeretjük