Gáspár Evelin átlátszó felsőben vezetett műsort: ennyire karcsúra fogyott

Gáspár Evelin kirobbanó formában van, ennyire csinos fogyása után a 28 éves műsorvezető.

Gáspár Evelin átlátszó felsőben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelint a szemfüles tévénézők már kiszúrhatták a Sztárban Sztár 9. évadában, ekkor a TV2 Akadémia gyakornokaként tűnt fel, és segédkezett a háttérben. 

Nagyon komolyan veszi a médiában való elhelyezkedést, idén húsvétkor jelentette be, hogy innentől kezdve a Zenebutik kívánságműsorát fogja vezetni

Gáspár Evelin átlátszó felsőben

Az elmúlt hétvégén az élő kívánságműsort vezette az említett csatornán, a megjelenése pedig most is hibátlan volt: testhezálló farmernadrágban és fekete, átlátszó felsőben tűnt fel a képernyőn. Összesen 45 kilót adott le, az összeállítás is kihangsúlyozta, milyen karcsú lett. 

A kommentelők közül többen csodálták az alakját, és nem győzték faggatni, hogyan tudott ilyen szépen lefogyni. Akadtak olyanok is, akik tippeket kértek tőle, vagy éppen bevált módszereket a diéta kapcsán.

„Én csak próbálok utána kutatni, hogy hogyan tudtál ennyire gyönyörűen lefogyni. És a bőrödön sem látszik a nyoma. Példaértékű vagy! Megírod majd, kérlek?”

„Neked milyen diéta vált be? Olyan szép alakod van, ez a felső pedig tökéletesen áll rajtad! Büszke lehetsz magadra és a kitartásodra is!” 

Nézd meg képeken Gáspár Evelin otthonát is!

Gáspár Evelin beengedte a kamerákat a szerelmi fészekbe, lakásában fogadta a vendégeket a Hal a Tortán házigazdájaként. Nézd meg Te is, hol lakik Gáspár Győző nagyobbik lánya!

Gáspár Evelin otthona luxus a köbön: gyönyörű helyen élnek a párjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-kép: Instagram/Gáspár Evelin

Ezt is szeretjük