Gáspár Evelint meztelen fotókkal zsarolja az exe - Kitette a netre a képeket
Gáspár Evelin nem hagyja magát zsarolni és megfélemlíteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin február elején az Este nyolckor Lakatos Leventével című műsorban mesélte el, hogy egy év után azért szakított karácsony előtt a párjával, mert rajtakapta, hogy az a volt barátnőjének irkál

Az exe azonban nem hajlandó elfogadni, hogy kapcsolatuk véget ért, és titokban készített, intim képekkel zsarolja Győzike nagyobbik lányát. 

Gáspár Evelint zaklatja az exe

Gáspár Evelin a Blikknek azt mesélte, tavaly januárban jöttek össze, és az együtt töltött idő alatt végig voltak gondjaik. Karácsony előtt kiderült, hogy a férfi a volt barátnőjével levelezget, majd pár nap múlva úgy megbántotta a 26 éves hírességet, hogy az kiadta az útját. 

- Ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte - árulta el a napilapnak. 

gaspar-evelin
Fotó: TV2/Mokka

Ezt követően telefonon és üzenetekkel zaklatta, és Gáspár Evelin hiába tiltotta le mindenhol, a férfi a rokonai telefonjairól folytatta tovább a lelki terrort. Hazugságokat kezdett el terjeszteni Evelinről, és korábban titokban készített, meztelen képeket tett ki róla a netre, majd törölte őket, és zsarolni kezdte velük. 

- Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Evelin feljelentést tett, és úgy döntött, a nagy nyilvánosság elé tárja, mit művel vele az exe. Azt mondta, ha kell, ő tesz ki meztelen képeket magáról, de nem hagyja, hogy fotókkal zsarolják és megfélemlítsék.

Ma reggel Instagram-posztjában írt arról, hogy nem akarta kiteregetni a magánéletét, és az a típus, aki siránkozás helyett a megoldásra törekszik, a dolgok úgy elfajultak, hogy úgy érezte, ideje megszólalnia, és hasonló helyzetben lévő nőtársainak is erőt kíván adni.  

Gáspár Evelin látványos fogyása

Gáspár Evelin tízéves volt, amikor 2005-ben elindult a Győzike Show. Nem volt egyszerű számára a kamerák kereszttüzében élnie az életét, az iskolában csúfolódások céltáblájává vált, és sokat hízott. A 13 éves, akkor 160 centis Evelin alatt 110 kilót mutatott a mérleg. Sokféle diétát kipróbált, mire kitapasztalta, hogyan tudja a pluszkilókat leadni, és a súlyát megtartani. Mostanra több mint 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük