Gáspár Evelin kitálalt a Győzike Show-ról - Ezért okozott törést az életében
Gáspár Evelin elmesélte, miért volt számára nehéz időszak a Győzike Show forgatása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin kicsi korától kezdve nagyon apás volt. Édesanyjával is jó a kapcsolata, de saját bevallása szerint volt az anya-lánya kapcsolatukban pár törés. Az egyik a Győzike Show idején. 

A Gáspár család reality műsora 2005-ben indult el, amikor Virág két-, Evelin pedig tízéves volt. A nézők 2010-ig követhették nyomon a család mindennapjait. 

Gáspár Evelin és a Győzike Show

Gáspár Evelin a Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család című sorozatban mesélte el, hogy az anyjával való kapcsolatában több törés is volt. Az első nyolcéves korában, amikor a húga, Virág született. 

gaspar-evelin
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család

- Ezt törésnek éltem meg, mert akkor anyu nagyon hátra rakott engem. Aztán amikor forgattunk, tízéves koromban is volt egy ilyen leszakadás.

A húgom volt mutatós, őt rakták be, meg ővele foglalkozott, neki vásárolt csinos ruhákat, engem meg hagyott.

Inkább apára maradtam - árulta el a 25 éves híresség, mire az édesanyja hevesen tiltakozott, szerinte ezt csak Evelin élte meg így, szerinte volt így.  

A lánya szerint akkor találtak ismét vissza egymáshoz, amikor jöttek a középiskolás problémái, és édesanyja bement "tüzet oltani".

- Azért ott voltam akkor is, amikor felsős voltál, és volt az osztályfőnököddel probléma. Mindig tudtam, mi van veled. Be voltál gubózva, fölmentél a szobádba… - magyarázta a helyzetet Gáspár Bea. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Evelin azt is bevallotta, hogy a Győzike Show forgatását nem igazán szerette, nagyon nehezen élte meg ezt az időszakot. 

Akkor még nem volt külső segítség, meg a szüleim se tudták szerintem, hogy mire vállalkoznak.

Nem tudták, hogyan hat a gyerekre. Ők is lényegében még gyerekek voltak. Számomra ez érdekes helyzet volt, inkább távol maradtam, bezárkóztam, ami elszigetelődést okozott mindenki felől. 

gaspar-evelin2
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család

Édesanyja arról beszélt, hogy ő nem élt meg ekkora eltávolodást a kapcsolatukban, ezért mindig rácsodálkozik, amikor Evelin a negatív élményeiről mesél.   

- A Győzike Show-ban mi annyira úttörők voltunk, annyira újszerű volt, hogy mi tényleg nem tudtuk, mire vállalkozunk, vagy hogy ez másokban hogyan csapódik le. Én el nem tudtam képzelni, hogy másokban az, ahogy élünk, ellenszenvet vált ki, és tiltja majd a gyerekemtől a gyerekét, vagy azt mondja neki, hogy ne barátkozzon vele. Ez engem fejbe vert akkoriban.  

gaspar-bea-evelin
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család

- Én azt hittem, hogy mindenki úgy gondolja: basszus, bemegyek a Mekibe, letöltöm a nyolc órát, megyek haza. Ezek ugyanazt csinálják, csak elmegy a stáb, leforgatják, ők otthon dolgoznak, nyolc óra múlva elvonul a stáb. Senki nem fogta fel úgy rajtunk kívül, hogy ez egy meló. Mert ez kőkemény meló! 

Az elején az is nagyon furcsa volt számukra, hogy idegenek mászkálnak az otthonukban. 

- Beengeded az otthonodba, használja a mosdódat, eszik a hűtődből. Ez azért érdekes - zárta le a témát Gáspár Evelin.

Gáspár Virág egykor és most

Amikor elindult a Győzike Show, Virág nagyon kicsi volt, csupán kétéves. A kamerák előtt nemegyszer tört el nála a mécses, így sokak emlékezetében toporzékoló kislányként él még. Döbbenet, hogy szalad az idő, hiszen 2019. július 26-án 17 éves lett.

Ezt is szeretjük