Gáspár Zsolti lánya szőke szépség - Apjával pózolt a 18 éves Nikol
Gáspár Zsolti először mutatta meg a gyerekeit a nyilvánosságnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Zsoltit az Ázsia Expressz 2 című műsorban ismerhették meg közelebbről a tévénézők, Győzike öccséről már a TV2 produkciójában kiderült, hogy családos ember, és a gyermekei sokat jelentenek számára. A műsor elején például fel is akarta adni a játékot, mert fia, Nikolasz éppen fontos orvosi vizsgálatok előtt állt, és nagyon aggódott érte.

Az Ázsia Expressz 2 óta Gáspár Zsolti többször szerepelt az újságok hasábjain, és szívesen mesélt a magánéletéről, illetve a gyermekeit is megmutatta már, legutóbb a Best magazin kedvéért vállaltak el egy a családi fotózást. Ahogy az alábbi felvételen is látható, a büszke családapa három gyermekével pózolt. A kép bal szélén idősebbik lánya, a 22 éves Gabica, mellette a 18 éves Nikolasz, a jobb szélén pedig a 18 éves Nikol látható. Kisebbik lánya nagyon csinos lett.

Nikolról és ikertestvéréről, Nikolaszról Gáspár Evelin is posztolt 2019 augusztusában egy közös felvételt. A kép az ikerpár 18. születésnapi buliján készült.

Gáspár Zsolti a Bestnek elmesélte, hogy mindig igyekszik mindent megadni a gyermekeinek, nagyon szereti őket. Gabica személyi edzőnek tanul, de már neki is vannak saját tanítványai. Nikol és Nikolasz pedig idén tavasszal fognak érettségizni. Míg a lány Budapestre a gazdasági főiskolára megy, addig fiútestvére cukrásznak tanul majd. Azt is elárulta, mire a legbüszkébb a gyerekekben.

- Talán arra a leginkább, hogy mindig odafigyelnek egymásra. Sokszor elmondtuk nekik, hogy a családnál nincs fontosabb. Mi is figyelünk egymásra Győzővel. Igaz, egy héten hatszor a mai napig össze tudunk szólalkozni, de azért vasárnapra mindig kibékülünk. Csak egy fal választ el minket egymástól, közös portán élünk már 25 éve. De jól megvagyunk, tudjuk, hogy a testvér az egyik legnagyobb támaszunk - magyarázta a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gaspar Papa ❤️ #sweet18

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Bombanő Gáspár Laci felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felesége van Gáspár Lacinak.

Ezt is szeretjük