Elképesztő, Gáspár Evelint hogy csúfolták a suliban – Osztályfőnöke is megalázta
Gáspár Bea azt mesélte, míg Virág megúszta az iskolai zaklatásokat, Evelint rengetegszer csúfolták és bántották.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű a gyerekkora azoknak a sztárcsemetéknek, akik akaratlanul is rivaldafénybe kerülnek. Ezt Gáspár Evelin is megtapasztalta: a Győzike show miatt az osztálytársainak egy része nem szerette, csúfolták, és még az osztályfőnöke is megalázta.

Erről édesanyja, Gáspár Bea mesélte a Life TV-n hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsor egyik vendégeként.

Gáspár Evelint csúfolták az iskolában

Győzike felsége elárulta, hogy kisebbik lánya megúszta az iskolai zaklatásokat, senki nem pécézte ki magának. Szerinte talán azért, mert őt a show kapcsán mindenki aranyos kislánynak könyvelte el. Az óvodában is nagyon szerették, az ott megismert társaival együtt ment iskolába, és egy nagyon kedves osztályfőnököt kapott.

gaspar-bea-2
Fotó: Life TV/Bréking

- Evelin harmadikos vagy negyedikes volt, amikor elindult a show. Neki amúgy is fura volt az osztálya, nem tudták hova tenni, már csak azért sem, mert Győzőnek akkor indult be a Romantic is. Amikor a "Ki szereti, ki szereti… " játékot játszották, és azt kérdezték - szó szerint idézem -, hogy "Ki szereti, ki szereti a büdös, néger cigányokat?", akkor Evelin megrökönyödve állt, és azt mondta: "Nem zavar titeket, hogy én az vagyok?!" Erre azt válaszolták, hogy nem rá gondoltak – idézte fel az esetet Gáspár Bea, aki az eset után azonnal felkereste az igazgatót.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután elindult a Győzike show, még az a barátnője is elmaradt Evelin mellől, aki korábban többször náluk aludt, és akivel közös szülinapot tartottak.

- A szülők egymás stuffolták, nehogy annak az idióta gyereknek legyen a barátja, akinek a szülőpárosa is idióta, nézd meg, mit csinálnak! Plusz, amikor ötödikes lett, az osztályfőnök tanárnővel is meggyűlt a baja.

gaspar-bea1
Fotó: Life TV/Bréking

Gáspár Evelin az osztályfőnökéről 2019 szeptemberében mesélt Joshi Bharatnak. Azt mondta, az általános iskolai osztályfőnöke keze van abban az írásban, ami a nyolcadikos ballagása után megjelent egy honlapon, és azt állította, a szülei megvették neki az általános iskolai bizonyítványait, és Evelin egy buta, tudatlan ember.

Gáspár Virág egykor és ma

Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya mindössze kétéves volt, amikor elindult a Győzike show, amelyben a nézők bepillanthattak a Gáspár család életébe. Az, hogy sokáig kamerák előtt élték az életüket, mindegyik családtag életére rányomta a bélyegét. Sokan ma is úgy emlékeznek a kisebbik Gáspár lányra, mint toporzékoló, hisztis kislányra. Pedig Gáspár Győző és Bea kisebbik gyereke júliusban nagykorú lett, a 18. születésnapját nem is a családjával, hanem a szerelmével ünnepli külföldön. 

Ezt is szeretjük