Gáspár Evelint a tanára alázta meg - Nem egyszer szégyenítette meg osztálytársai előtt
Gáspár Evelint a Győzike Show miatt alázták meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ország ismerte meg Gáspár Evelin nevét, amikor 2005 februárjában sugározni kezdte az RTL Klub a Győzike Show-t, ami Gáspár Győző és családja életét mutatta be. Amikor a tévében elkezdődött a műsor, Evelin tíz és fél éves volt, negyedik osztályos tanuló.

A műsor megnehezítette a gyerekkorát, például amikor egy neccesebb epizód ment le a tévében, másnap gyomorgörccsel indult iskolába, mert félt, mégis mit szólnak majd az osztálytársai - erről a FEM3-on menő Joshi, a legjobb barát című műsor egyik októberi adásában mesélt. Miután felsős lett, csak rosszabbodott a helyzete.

Gáspár Evelin a Győzike Show-ban vált országosan ismertté.
Gáspár Evelin a Győzike Show-ban vált országosan ismertté.
Fotó: RTL Klub/Győzike Show

- Felső osztályban kifogtam egy olyan osztályfőnököt, aki rám volt szállva, nem nagyon kedvelt engem. Verbálisan bántott, megalázott, lehúzta a jegyeimet - emlékezett vissza.

Az Ázsia Expressz 2 sztárja elmondta, több gonoszságot is elkövetett vele az osztályfőnöke, az egyik az volt, amikor az osztálykirándulásra befizette a díjat, amit előre kért a tanár. Busszal indultak volna, de Evelin késett öt percet, felhívta telefonon az osztályfőnökét, hogy várják meg, ennek ellenére mégis elindult a busz nélküle. Ami a legrosszabbul esett neki, az az volt, hogy miután nyolcadikban elballagott, egy honlapon olyan cikk jelent meg róla, ami azt állította, hogy a szülei megvették neki az általános iskolai bizonyítványait, és ő egy buta, tudatlan ember. Úgy véli, az említett írás megszületésében is az osztályfőnöke keze van benne.

gáspár-evelin-joshi-a-legjobb-barát
Fotó: FEM3/Joshi, a legjobb barát

Több évébe került, hogy helyén tudja kezelni az iskolában a Győzike Show miatti beszólásokat és atrocitásokat. Körülbelül 12-13 éves korában jött el nála ez a pont.

Egy idő után rutinból jött, hogy elmentem mellettük, nem érdekelt, hogy mit szólnak, mert úgy fogtam fel, hogy ez a szüleimnek egy pénzkereseti lehetőség.

Nemcsak a Győzike Show és édesapja miatt, hanem a roma származása és a duci testalkata miatt is többen bántották. Bevallása szerint most már jól van, 25 éves korára nagyon megerősödött. Bár az tény, hogy a mai napig érzi a súlyát annak, hogy gyerekkora óta közszereplőként éli az életét. Hiába van pénzügyi diplomája, egy angol és egy francia felsőfokú nyelvvizsgája, mégsem tud elhelyezkedni. Kétféle jövőképe van jelenleg: vagy a médiában fog elhelyezkedni, és például műsorvezető lesz, vagy külföldre megy, ahol civilként tiszta lappal indulhat.

Gáspár Virág ennyire megváltozott

Gáspár Evelin húga, Virág ma már a tinédzseréveit éli. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban.

Ezt is szeretjük