Freddie nagyon megváltozott - Felismered friss fotóján a sármos énekest?
Freddie, vagyis Fehérvári Gábor így vezette A Dal 2020 című műsort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie, vagyis Fehérvári Gábor Alfréd nevét a TV2 csatornán 2014 októberében indult és 2015 februárjában véget ért Rising Star című műsorban ismerte meg az ország. A jóképű énekes a negyedik helyen végzett úgy, hogy a tehetségkutató előtt még énektanárhoz sem járt.

A 29 éves sztár már nemcsak énekesként, hanem pár évvel ezelőtt műsorvezetőként is bemutatkozott, ő A Dal 2020 férfi műsorvezetője. 

Freddie énekes és műsorvezető

Fehérvári Gábor Alfréd a Rising Star után még 2015-ben berobbant a Kállay-Saunders András által írt Mary Joe című számmal. Az ezt követő, Neked nem kell című dalát már Freddie művésznéven jegyezte.

freddie-fehervari-gabor
Fotó: TV2/Rising Star

Pioneer című dala bejutott A Dal 2016-ba, amit meg is nyert, így a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon 2016 májusában ő képviselhette Magyarországot. Bekerült a döntőbe, ahol a 19. helyen végzett.

A Dal 2020-ban Rókusfalvy Lilivel és a 2019-es műsorban Dallos Bogival.
A Dal 2020-ban Rókusfalvy Lilivel és a 2019-es műsorban Dallos Bogival.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

2017-ben ő lett az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátora Rátonyi Krisztinával, majd A Dal 2018-nak már a műsorvezetői lettek. A Dal 2019-et Dallos Bogival vezette, míg a 2020-as műsorfolyamban Rókusfalvy Lili lett a társa.

freddie-a-dal-2020
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Freddie A Dal tavalyi adásához képest is sokat változott. Aki látta a szombati első válogatót, az valószínűleg meglepődött az énekes-műsorvezető külsején, aki új frizurával, hosszú hajjal állt kamerák elé. 

A '90-es évek legsármosabb magyar énekesei egykor és most 

Mint minden korszaknak, így a kilencvenes éveknek is megvoltak a maga sztárjai, akikért a tinédzserek odáig voltak. Ebben az időszakban számos fiúbanda alakult meg, közülük az egyik legsikeresebb a Shygys volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Ezt is szeretjük