Fördős Zé barátnője 17 évvel fiatalabb - Ezért jó a nagy korkülönbség közöttük
Fördős Zé úgy érzi, a jóval fiatalabb Sári személyében igazi társra lelt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé ma már úgy éli az életét, ahogy szeretné, nem érdeklik a társadalmi elvárások. Azok sem, amelyek szerint 43 évesen már rég meg kellett volna nősülnie, és apává kellett volna válnia. 

Bár úgy érzi, a 17 évvel fiatalabb Sáriban, akivel több mint egy éve van együtt, igazi társra talált, a gyerekvállalást még nem tervezi a közeljövőben, várna még vele pár évet - árulta el a Story magazinnak

Fördős Zé szerint jó a nagy korkülönbség

A gasztorguru és szerelme az elmúlt két hónapban Srí Lankán majd Patagóniában kalandozott, amióta pedig visszajött a nyaralásból, úgy tervezi a munkahetét, hogy már péntektől szabad legyen a hétvégéje. Inkább dolgozik napi 12-14 órát, hogy három napja szabad legyen. Így Sárival is több időt tud tölteni. 

- Nekem is jó, hogy a sok, jellemzően hétvégén is munkával töltött év után most picit tudom úgy élvezni az életet, hogy nem tőle veszem el az időt. Értem ez alatt a péntekeket, amikor csak azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Elmegyek hegyet mászni, vagy éppen futok egy nagyot, de ha csak otthon vagyok, már annak is örülök - vallotta be a hetilapnak. 

Fördős Zét nem zavarja a Sári és közte lévő 17 év, szerinte ez a nagy korkülönbség a gyerekvállalás szempontjából is jó. Szerelme most szerezte meg a második diplomáját, és szeretné magát kipróbálni. 

- Mire megnézi, mi tetszik neki, vagy mi nem, miben jó, és mivel szeretne foglalkozni, addig bennem is megérik az apaság gondolata. Nekem fontos, hogy Sári is éljen, mielőtt anyuka lesz - árulta el. 

Ernyey Béla és gyönyörű felesége 

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük