Fésűs Nelly külsejére tettek megjegyzést - "Azért a tévében nem így szokott kinézni"

Lilu YouTube-csatornáján mondta el Fésűs Nelly, volt, mikor megszólták, hogy nem sminkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nellyt a közönség dívaként ismeri, színházi szerepeiben egytől egyig mindig kifogástalan a külseje. Tökéletes sminkben pompázik, a hétköznapokban azonban a natúrabb megjelenést szereti. Egy alkalommal ki is beszélték emiatt.

A 48 éves színésznő a Lilu YouTube-csatornáján futó, Liluland című műsor vendégeként szépségápolási szokásait, trükkjeit és praktikáit is megosztotta.

Fésűs Nellyt megszólták, mert nem sminkelt

A színpadon mindent bevet, ami kell, csillámporral és strasszokkal is díszíti az arcát, ám a mindennapokban szinte nem is festi magát. Férje, Vajtó Lajos is jobban szereti, ha nem fedi az arcát semmi.  Viszont volt olyan, hogy épp emiatt kötöttek bele. Csenge lányát vitte óvodába, amikor meghallotta, hogy összesúgnak a háta mögött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

No make up, no filter

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

 - Láttam, hogy az anyukák, akik nem is értem, hogy, de már fél kilenckor ki voltak sminkelve, néznek rám, és azt mondják egymásnak: "Ez azért nem így szokott kinézni a tévében!" Akkor egy picit elgurult a gyógyszerem - mesélte a műsorban.

fésűs-nelly-make-up
Fotó: YouTube Liluland

- Azt válaszoltam: "Figyelj, amikor te este tíz órakor a másik oldaladra fordulsz, és már alszol, én még Tamásiban vagyok a színpadon. Nekem még onnan haza kell vezetnem, és majd csak olyan három óra körül tudok lefeküdni, de a gyerekeinket pont ugyanakkor hordjuk az óvodába" - emlékezett vissza a kellemetlen esetre Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly és lánya, Csenge

Képeken mutatjuk, milyen gyönyörű lány Fésűs Nelly nagyobbik gyereke.

Ezt is szeretjük