Várkonyi Andrea smink nélküli fotója - Ekkora a különbség, ha nem visel több réteg festéket
Várkonyi Andrea bátran vállalja természetes arcát is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea az egyik legszebb női híresség hazánkban. Amikor még a TV2-nél dolgozott műsorvezetőként, a nézők mindig kifogástalan sminkekben láthatták őt. Igaz, egyszer volt egy olyan adása a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsornak, amelyben Mádai Vivivel a kamerák előtt mosta le a sminkjét.

A 44 éves sztár, bár nagyon szereti a sminkeket, mégis szereti a természetes arcát is megmutatni a nagyérdeműnek. Vannak hírességek, akik nem szívesen posztolnának smink nélküli felvételt magukról a közösségi oldalaikra, ám Várkonyi Andrea nem ezt a csapatot erősíti. Az alábbi felvétel jobb oldalát kutyasétáltatás közben készítette magáról.

várkonyi-andrea-smink-nélkül
Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea

Rajongói körében is nagy sikert aratott a smink nélküli képe, többen megdicsérték: "Nem hiába a szegedi nők a legszebbek a világon" - írta az egyik kommentelő.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szőke szépség smink nélküli képet posztolt közösségi oldalára, itt gyönyörű kamasz lányával, Nórival látható.

Amikor sminket hord, változó, hogy a szemeit, a száját vagy éppen mind a két területet emeli ki valamilyen feltűnőbb színnel. Ezen a felvételen inkább a szemsmink dominált, az ajkait csak egy szájfénnyel emelte ki.

Magyar sztárok smink nélküli fotója

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Tolvai Reni, Radics Gigi vagy éppen Tóth Vera smink nélkül.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük