Liptai Claudia smink nélkül - Felismered akkor is, ha nincs kifestve?

Liptai Claudia felvállalta a natúr arcát, még műszempillát sem visel a szelfinjén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiát az ország egyik legismertebb műsorvezetőnőjeként számtalanszor láttuk már képernyőn. Ilyenkor stylist gondoskodik róla, hogy csinos és az alkatához, személyiségéhez passzoló ruhákban álljon kamerák elé, profi fodrász készíti el a frizuráját, és profi sminkes festi ki. 

A 46 éves sztár azonban vállalja a természetes arcát, mára már a gyerekként gyűlölt szeplőit is megszerette. Amivel ma is elégedetlen, az a szempillája, azért, hogy hosszabbnak tűnjenek, egy szérumot és egy szempillaspirált is elkezdett használni. Nem nőttek tőle ötcentis pillái, de az Instagram-oldalán azt írta, elégedett az eredménnyel.  

"Bevallom, ritkán vagyok olyan bátor, hogy megmutassam magam natúr valómban. És azt is bevallom a szempillám az egyik gyenge pontom, mármint annak mérete. Ezért bármi lehetőséget megragadok, ami változtathat ezen" - írta.

A kommentelők szerint a műsorvezető azért is szimpatikus, mert vállalja önmagát és azt is, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lenni, nem ettől lesz valaki igazi nő.  

"Clau természetes szépség, nincs szarrá plasztikázva-botoxolva, mint a fiatalabb celebtársai. Nő nagyon is, csak pár évvel idősebb Nálam, de Nekem Ő a nagybetűs Nő!" – dicsérte az egyik hozzászóló. 

Liptai Claudia július közepén feltöltött két fotót magáról, miután egy Franciaországból érkező mester, a Guerlain sminkmestere, Anthony Chasset kisminkelte. A kommentelők is egyetértettek vele abban, hogy egy jó smink szinte új embert farag a nőkből, de többen azt is írták, alig ismertek rá. 

Liptai Claudia bikinis fotói Görögországból

Liptai Claudia évek óta Görögország nyugati részén, Kefalónia szigetén nyaral, idén is ott töltődött fel családjával és barátaival. Bikinis képeire sokan írták, hogy évről évre szuperebbül néz ki, nem öregszik, inkább mintha fiatalodna.

Ezt is szeretjük