Fésűs Nelly nagyobbik lánya gyönyörű tinédzser - A 16 éves Csenge anyja szépségét örökölte

Fésűs Nelly lánya, Csenge nemcsak szép, hanem tehetséges is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly számára 2003. január elseje volt az egyik legszebb újév, mivel akkor hozta világra első gyermekét, Horváth Csengét. Édesanyja szépségét örökölte, így nem csoda, hogy gyönyörű tini lett belőle. Csengének egyébként van egy kishúga is, Elza, aki 2019. október 6-án lett ötéves. A színésznő idősebbik lánya az előző kapcsolatából született, míg kisebbik gyermekének édesapja férje, Vajtó Lajos.

A 47 éves sztár mind a két lányára nagyon büszke. Érdekesség, hogy Csengével már közösen is dolgozhat, első színházi darabjukat 2019 október végén mutatják be. A H. Varga Tamás rendezésében elkészült Babaváró című musicalben és komédiában anyja lányát alakítják, ezzel kapcsolatban a Reggeli októberi adásában is nyilatkoztak.

Fésűs Nelly furcsán éli meg, hogy Csenge nemcsak a lánya, hanem a kollégája is. A próbák alatt figyelt arra, hogy ne zavarja össze a gyermekét, persze szívesen segített neki, mégis elsősorban a rendezőre bízta, hogy ellássa különféle instrukciókkal Csengét, hiszen a színház egy hierarchikus rendszer, ahol a rendező a főnök, nem pedig ő.

Az évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy Csenge színpadra termett, a 2017-es Sztárban Sztár + 1 kicsi című műsorban Hevesi Tamás oldalán bizonyíthatott énekesnőként, emellett idén májusban részt vett Azerbajdzsánban egy nemzetközi énekversenyen is, mégsem ebben az irányban képzeli el az életét jelenleg. Belsőépítész akar lenni, és a Budapesti Műszaki Egyetemre szeretne jelentkezni.

- Nem zárkózom el a színház elől sem, családias a hangulat minden egyes próbán, ez a kis társaság úgy összejött, mint egy kis család. Ez így sokkal jobb, hogy anyával kezdek, vele vagyok együtt egy darabban, mert ez nekem biztonságot ad, mert egy kicsi otthon ott van. Nem tervezem, hogy más szerepben kipróbálom magam - mesélte Csenge a műsorban.

Ezt is szeretjük