Kiderül, Fenyő Ivánt melyik ismert színészre cserélik le a Mintaapákban

Megvan, hogy a Mintaapák második évadában ki veszi át Fenyő Iván helyét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiderült, Fenyő Iván helyett ki fogja játszani a Mintaapák második évadában Szalay Géza karakterét. 

A szerepben a jövőben Kamarás Ivánt láthatják a nézők - árulta el a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak

Fenyő Iván helyett Kamarás Iván játssza a karaktert

- A TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a folytatásra nem hosszabbítja meg Fenyő Iván lejárt szerződését. A karaktere viszont nem tűnik el a sorozatból. Örömmel jelentem be, hogy a következő évadban Kamarás Iván alakítja majd Szalay Géza szerepét - nyilatkozta Fischer Gábor az internetes portálnak. 

fenyo-ivan
Fotó: TV2/Mintaapák

Múlt hét elején derült ki, hogy a TV2 népszerű sorozatának második évadában már nem lesz látható Fenyő Iván. A negyvenéves színész nem árult el részleteket a távozásával kapcsolatban, a szerződése miatt ezt nem teheti, de hétfőn annyit megosztotta a Facebookon, hogy nem önként száll ki a Mintaapákból, ő szívesen folytatta volna a forgatást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A sorozat nézői sem örülnek, hogy búcsúzniuk kell egyik nagy kedvencüktől, több ezren petíciót írtak alá a TV2-nek, mégis szerepeltessék tovább Fenyő Ivánt, de hiába, a csatorna már döntött.  

kamaras-ivan
Fotó: RTL Klub/Apatigris

Kamarás Ivánt a TV2 néző láthatták a két évadot megért Korhatáros szerelemben, de a 47 éves színész szerepelt az HBO Aranyélet, a köztévé Csak színház és más semmi című sorozatában, A mi kis falunk negyedik évadának két idén leadott részében önmaga paródiáját alakította, míg az RTL Klub Apatigris című sorozatában egy nőfaló ügyvédet formál meg. 

Kamarás Iván fiai

Kamarás Iván két fiú büszke édesapja, elsőszülött fia, Igor első házasságából született, második gyermeke, Zalán 2003-ban látta meg a napvilágot, ő a színész egy másik kapcsolatából született. A nagyobbik fiú márciusban ünnepelte 19. születésnapját, így ő már hivatalosan is a nagykorúak táborát erősíti, míg öccse tavaly lett 16 éves.

Kamarás Iván 16 éves fia kiköpött az apja - Zalán le sem tagadhatná híres apját

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük