Kiderül, Fenyő Ivánt melyik ismert színészre cserélik le a Mintaapákban
Megvan, hogy a Mintaapák második évadában ki veszi át Fenyő Iván helyét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, Fenyő Iván helyett ki fogja játszani a Mintaapák második évadában Szalay Géza karakterét. 

A szerepben a jövőben Kamarás Ivánt láthatják a nézők - árulta el a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak

Fenyő Iván helyett Kamarás Iván játssza a karaktert

- A TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a folytatásra nem hosszabbítja meg Fenyő Iván lejárt szerződését. A karaktere viszont nem tűnik el a sorozatból. Örömmel jelentem be, hogy a következő évadban Kamarás Iván alakítja majd Szalay Géza szerepét - nyilatkozta Fischer Gábor az internetes portálnak. 

fenyo-ivan
Fotó: TV2/Mintaapák

Múlt hét elején derült ki, hogy a TV2 népszerű sorozatának második évadában már nem lesz látható Fenyő Iván. A negyvenéves színész nem árult el részleteket a távozásával kapcsolatban, a szerződése miatt ezt nem teheti, de hétfőn annyit megosztotta a Facebookon, hogy nem önként száll ki a Mintaapákból, ő szívesen folytatta volna a forgatást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A sorozat nézői sem örülnek, hogy búcsúzniuk kell egyik nagy kedvencüktől, több ezren petíciót írtak alá a TV2-nek, mégis szerepeltessék tovább Fenyő Ivánt, de hiába, a csatorna már döntött.  

kamaras-ivan
Fotó: RTL Klub/Apatigris

Kamarás Ivánt a TV2 néző láthatták a két évadot megért Korhatáros szerelemben, de a 47 éves színész szerepelt az HBO Aranyélet, a köztévé Csak színház és más semmi című sorozatában, A mi kis falunk negyedik évadának két idén leadott részében önmaga paródiáját alakította, míg az RTL Klub Apatigris című sorozatában egy nőfaló ügyvédet formál meg. 

Kamarás Iván fiai

Kamarás Iván két fiú büszke édesapja, elsőszülött fia, Igor első házasságából született, második gyermeke, Zalán 2003-ban látta meg a napvilágot, ő a színész egy másik kapcsolatából született. A nagyobbik fiú márciusban ünnepelte 19. születésnapját, így ő már hivatalosan is a nagykorúak táborát erősíti, míg öccse tavaly lett 16 éves.

Ezt is szeretjük