Fehér Anna egy 10 éves fiú boldog édesanyja: a színésznő a magánélete mellett új darabjáról is mesélt

Fehér Anna a Femina podcastjában mesélt a fiáról, valamint a Száll a kakukk fészkére című darabról, amelyben a kegyetlen Ratched nővér bőrébe bújik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehér Anna nevét az egész ország ismeri, az 1987 májusában indult Szomszédok című teleregényben Alma karakterét formálta meg, és rövid idő alatt belopta magát a nézők szívébe. Miután 1999-ben véget ért a széria, évekig nem vállalt szerepet egy sorozatban sem, ám 2021-ben visszatért a TV2-n futó Mintaapákba.

A Jászai Mari-díjas színésznőnek a színpad a nagy szerelme, 1982 óta erősíti a József Attila Színház társulatát. 2021. november 27-én mutatják be a Száll a kakukk fészkére című darabot, amelyben a kegyetlen Ratched nővér bőrébe bújik. Ennek kapcsán Soós Andreával beszélgetett a Femina podcastjában. Nemcsak a darabról és a szerepéről, hanem a magánéletéről is mesélt.

Fehér Anna fia már 10 éves

A 63 éves színésznő 2011. május 28-án adott életet fiának, a gyermeke a szépen csengő Barnabás nevet kapta. A beszélgetés során hatalmas szeretettel mesélt a fiúról.

Fehér Anna 2021 novemberében a Femina podcastjában szerepelt.
Fehér Anna 2021 novemberében a Femina podcastjában szerepelt.
Fotó: Femina/Kiss Marietta Panka

- A kisfiam már nem is olyan kicsi, tíz és fél éves, és egy nagyon helyes srác. Nagyon szereti a sulit, és jól érzi magát a bőrében, most éppen egy kiskamaszkorszak elején van, amit én tátott szájjal bámulok.

- Nagyon jó kérdéseket tesz föl, és nagyon szereti, ha beleállhat a saját akaratába, ezt nagyon szeretem is benne, bár néha rezeg a léc, hogy ezzel mit is kezdjek, de dolgozunk rajta - tette hozzá.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A koronavírus miatt sokáig nem voltak színházi előadások, ám 2021 nyarának végén újra beindult az élet.

- Egyszerre nehéz és egyszerre örömteli, hogy újrakezdtünk, mert nagyon hiányzott már a színház mindannyiunknak, ezt érezzük a nézőkön és az előadásokon. Nagyon hosszú volt a szünet, és most egyszerre egy időegységen kell keresztültolnunk valahogy tízszer annyi időt, hiszen minden előadást fel kell újítani, de arra nincs sok időnk. Szeretnénk, ha előadások lennének este, ezek mennek-mennek, úgyhogy most egy nagyon sok koncentrációt és odaadást igénylő feladat van - számolt be a munkájáról.

A Covid előtti időkben nem vitte ennyi alkalommal haza a munkát, ám annyira sok feladat hárult rá, hogy muszáj többet otthonról dolgoznia.

- Sokkal felkészültebben kell járnunk a próbákra, mint egy normál időszakban. Ebből a szempontból nagyon jó, de jó lesz, ha már egy picikét visszalassul az idő arra a nyugvópontra, hogy fölkészülünk egy előadásra, bemutatjuk, van egy ráfutása, mire összeérik, megtörténik, és a nézők pedig jókedvűen és folyamatosan jönnek. Ez egy feszített, de nagyon jó időszak, szeretem, hogy végre így van.

A József Attila Színházban november végén mutatják be a Száll a kakukk fészkére című darabját, amit Funtek Frigyes rendezett. Ratched nővér karakterét osztották rá, szerinte egyáltalán nem egyszerű a szerepe, hiszen a karaktere olyan dolgokat művel a történet folyamán, amelyekbe még ő maga is beleborzong civil emberként. A darabról novemberben a színésznő, a rendező és két színésztársa, Chajnóczki Balázs és Fekete Gábor mesélt. Alább végig is hallgathatod a teljes beszélgetést.

A Szomszédok színésznői egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői.

Frajt Edit 65 éves lett: ennyit változott a Szomszédok Mágenheim Julija

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük