Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia: Dávidnak eleinte teher volt, hogy híresek a szülei

Miller Dávid szüleit követte a pályán, műsorvezetőként és színészként is sikeres.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha sokan úgy tartják, a híres szülők gyermekeinek csak megszületni volt nehéz, ez korántsem igaz. Nem egyszerű a figyelem középpontjában felcseperedni. Ráadásul, ha valaki ugyanazon a pályán akar érvényesülni, amelyen édesanyja és édesapja már számtalan sikert elért, még nagyobb a nyomás.

Miller Dávidnak gyerekként esze ágában sem volt színésznek állni, Ullmann Mónika és Miller Zoltán sportolónak szánták, így sokáig úszónak vagy vízilabdázónak készült. Végül az élet úgy hozta, ugyanazon a területen kezdett tevékenykedni, mint anyja és apja. 

Miller Dávid színész és műsorvezető 

Viszonylag későn, 17 éves korában döntötte el, hogy az érettségi után színjátszást akar tanulni. Szülei támogatták döntésében, valamint abban is, hogy nem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szeretné elsajátítani a szakmát, hanem Angliában a London School Of Dramatic Arton. 

Miller Dávid 0021
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Miután 2016-ban végzett, több külföldi produkcióban kapott szerepet, és olyan hazai sorozatokban és filmekben láthattad, mint az Alvilág, a Jófiúk, A Tanár, a Mellékhatás vagy a Pappa Pia. Sikerei ellenére sokáig kellett tanulnia, hogyan kezelje a helyén, hogy szüleit az egész ország ismeri, ez eleinte teher volt a számára.

- Azt szoktam mondani: ez egy hátizsák, amit magammal hoztam otthonról, és mindenkinek a saját szintjén kell kezelnie a maga „puttonyát”. Az én pakkom senkiénél sem nehezebb, jobb vagy rosszabb, ennek ellenére egy darabig komoly terhet jelentett számomra. Az utóbbi időben kezdtem rájönni, hogy ez mégiscsak nagyon klassz hátizsák, hiszen tele van tök jó cuccokkal, csak meg kell tanulnom a magam előnyére fordítani ezt a nem mindennapi örökséget - mesélte a Fanny magazin interjújában.

Az RTL Klub 2019-es, Alvilág című sorozatában, amit a csatorna több produkciója követett.
Az RTL Klub 2019-es, Alvilág című sorozatában, amit a csatorna több produkciója követett.
Fotó: RTL Klub/Alvilág

Nem csak filmes munkái adódtak az elmúlt esztendőkben, 2020 márciusában műsorvezetőként debütált a Reggeliben, ami szintén nagy kihívást jelentett számára, 2021-ben pedig ő lett az X-Faktor új műsorvezetője.

- Akadt pár mélypontom az elmúlt esztendőben, amikor elégedetlen voltam a teljesítményemmel annak ellenére is, hogy pozitív visszajelzéseket kaptam azoktól, akiknek a véleménye fontos számomra. A Reggeli csapata viszont sokat segített abban, hogy leküzdjem a kételyeimet, és újra magamra találjak. Szeretek bemenni a stúdióba - még akkor is, ha a hajnali négyes ébresztőt a hátam közepére sem kívánom.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor lánya is követte szüleit a pályán. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen szép nő lett 22 évesen Janka.

Ezt is szeretjük