Íme Fásy Ádám 20 évvel fiatalabb felesége: Marikával nem jósoltak neki nagy jövőt

Fásy Ádám és felesége szerelme a mai napig töretlen és nagyon harmonikus.

fasy-adam-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám 1991-ben ismerkedett meg az akkor mindössze 19 esztendős Marikával. A köztük lévő húsz év korkülönbség miatt sokan azt jósolták, kapcsolatuk nem fog sokáig kitartani. Egy évvel később, 1992. augusztus 15-én mondták ki egymásnak a boldogító igent. Szerelmük azóta is töretlen.

Egy gyermekük született, Zsüliett lányuk idén februárban ünnepelte 25. születésnapját. A szépségversenyek atyja a HOT! magazinnak mesélt magánéletéről és arról, hogy pontosan mi a házasságuk működésének titka.

Fásy Ádám és felesége, Marika

Feleségével tökéletesen megértik egymást harminc év után is, amelynek egyik titka a tartalmas mindennapokban rejlik.

- Az a lényeg, hogy mindig tartalmasan éljük a napjainkat. Rengeteg mindennel foglalkozunk egyszerre: a szépségkirálynős teendők, a gasztrofesztiválok, a Munkácsy-kiállítás. Engem fiatalít a nyüzsgés.

Fásy Ádám szerint nagyon fontos, hogy egy párkapcsolatban mindkét fél egyenértékű lehessen, hiszen ettől és az összetartástól lesz tökéletes a házasság.

- Megértés, szeretet, tisztelet, barátság. Nem szabad fölé- és alárendelt szerepeket állítani. Nálunk ilyen nincs.

A cikk az ajánló után folytatódik

A családban Marika élvezi a főnök szerepét, férje és lánya pedig mindenben segítő kezet nyújtanak a másiknak.

- Mindenkinek van feladata. A családban én vagyok az „őrült”, aki kitalálja a dolgokat, a lányok pedig a végrehajtók. Zsüliett a mesterképzését végzi, ő foglalkozik a filmrészével, rendezi a zenei műsorunkat, a felvételeket vágja. A feleségem pedig mindent a háttérből irányít. Azt mondhatom, hogy Marika a főnökünk. 

Nézd meg Gálvölgyi Jánost feleségével a címlapon!

Fél évszázad - Gálvölgyi János és felesége ennél is több ideje vannak együtt: 51 esztendeje élik közös életüket. Bár ezalatt nem sokszor szerepeltek együtt, ezúttal címlapfotó készült róluk

Cover-kép: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük