Fásy Zsüliett 25 éves lett: 43 kilós fogyása után ilyen karcsú a testhezálló ruhában

Fásy Zsüliettet 25. születésnapja alkalmából lepték meg a Mokkában. Ilyen csinos volt a felvételen.

fásy-zsüli-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett 1998. február 11-én született, azaz idén 25 éves lett. A Mokkában egy nappal a születésnapja előtt köszöntötték fel: testhezálló, fekete ruhában lépett be a stúdióba.

A műsorvezetők, Orosz Barbara és Váczi Gergő alaposan meglepték, tortával és virágcsokorral készültek neki. Előbbi szigorúan diétás verzióban készült, hiszen köztudott, a szülinapos két és fél évvel ezelőtt életmódot váltott, melynek eredményeképpen 43 kilót fogyott.

Fásy Zsüliett született

Azóta, hogy először megmutatta, milyen drámai átalakuláson ment keresztül, akármilyen műsorban szerepel, mindig sorra kapja a bókokat. Ez ezúttal sem volt másként, agyondicsérték a karcsú alakját, amelyet a feszülős darab tökéletesen kihangsúlyozott.

zsüli
Fotó: TV2/Mokka

Orosz Barbara megjegyezte, azért is annyira látványos, milyen sokat változott, mert az egész ország szeme előtt vált cuki kislányból gyönyörű felnőtt nővé: két és fél esztendősen totyogott fel először édesapja, Fásy Ádám mellé a színpadra. Később sokszor felléptek együtt, valamint sokáig ő adta át a legszebbnek járó koronát a Miss Universe Hungaryn.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fásy Zsüliett már több alkalommal is beszámolt arról, hogyan adta le a kilókat. A műsorvezető-páros viszont most arról is kifaggatta, mennyire nagy kihívás tartani a súlyát, például a mindenmentes szülinapi tortából ehet-e.

zsülii
Fotó: TV2/Mokka

- Miután elértem a súlyomat, volt egy első időszak, amikor nagyon görcsös voltam, féltem, és azt mondtam magamnak, nagyon oda kell figyelni, nehogy visszacsússzon. Most már mértékkel abszolút belefér egy-egy süti alkalomadtán.

Gáspár Virág fogyása

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük