Ő Hajas László gyönyörű, szőke felesége: Juditot 25 éve imádja a mesterfodrász

Hajas László megosztotta a harmonikus házassága titkát.

Hajas László felesége, Judit
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László és felesége, Judit 2005. július 30-án tartották az esküvőjüket, mindkettőjüknek ez volt a második házassága.

A kiegyensúlyozott házasságban élő pár 2022 decemberében ünnepelte a kapcsolatuk 25. évfordulóját. A mesterfodrász a Mokkában mesélt arról, hogy mi a szerelmük titka, és hogyan tudják mindig fenntartani a tüzet.

Hajas László felesége, Judit

A 67 éves sztár romantikus filmekbe illő módon ismerte meg feleségét, Juditot, akivel már akkor egyértelmű volt a vonzalom.

hajas-laszlo-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Az a szomorú, hogy nagyon gyorsan elszaladt ez a 25 év, bár a jó mindig így működik. A megismerkedésünkre visszaemlékezve: volt az Operaházban egy nagy kölnibemutató, és Rábaközi Andi, az akkori modellem mutatta be egy barátnőjét. Ezután még egyszer összefutottunk a barátnővel egy bulin, majd nem sokkal később bejelentkezett hozzám, hogy jöhetne-e egy hajvágásra. Aznap rohantam haza Londonból, hogy levághassam a haját.

Hajas László szerint egyáltalán nem hosszú idő ez a negyed évszázad, hiszen Judittal tökéletesen kiegészítik egymást, és nagy harmóniában élnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- A 25 év nem sok szerintem. Azért tudott ez ilyen jól működni, mert nem szívtuk egymás vérét, és nem is szekáltuk a másikat, ez szerintem nagyon fontos. Nem szabad, hogy egy folyamatos számonkérés legyen, mert az sem tesz jót. A feleségem is azt szokta mondani, hogy megőrülne, ha én bezárnám őt, és állandóan számon kérném. Hogyha ő el szeretne menni egy koncertre a lányokkal, engem nem zavar, és hagyom. Teljesen megbízunk egymásban.

hajas-laszlo-kepes
Fotó: TV2/Mokka

Szerelmük titka abban rejlik, hogy mindketten nagyon fontosnak tartják a családjukat, és pozitív életszemlélettel rendelkeznek.

- Eleve a feleségem olyan típus, aki imádja a családot. A karácsonyra is nagyon készül, mindig jön hozzánk a nagy család. Ő olyan, mint egy kályha, szeretnek köré gyűlni az emberek. Rengeteget jótékonykodik, és a pozitív kisugárzása miatt is működik ez ilyen jól.

A tűz fenntartására pedig nincs is szükség, hiszen a köztük lévő vonzalom és szeretet mindenen átsegíti őket.

- Szerintem, hogyha szereted a másikat, és szeretsz ránézni meg hozzáérni, és ez működik oda-vissza, akkor nem tud kialudni a tűz. Most tervezzük, hogy elmegyünk újra egy sokadik nászútra. A gyerekekkel pedig majd karácsony után elmegyünk síelni is. 

Bodrogi Gyula párja, Angéla

A 88 éves Bodrogi Gyula több mint négy évtizede él boldogan szerelmével, Vass Angélával. Angéla, az egykori modell a színész szeme fénye, szerelmükről a Story magazinnak mesélt.

Ő Bodrogi Gyula párja már 44 éve: Angélával nem sűrűn láthatjuk

Bodrogi Gyula 1976 szilveszterén találkozott először Angélával a Fészek Klubban. A vonzalom köztük már akkor megvolt.

Elolvasom

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük