Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége csillogó estélyiben: Dóra olyan volt, mint egy hercegnő

Ernyey Béla és Dóra számára megkezdődött a báli szezon. A budai várban csodás képek készültek róluk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Nekünk tegnap elkezdődött a 2022/23-as bálszezon..." - írta hétvégi posztjában Ernyey Béla. Közös fotót tett közzé feleségével: Dóra káprázatosan szép estélyiben tündökölt férje oldalán.

A 41 éves jogász halvány rózsaszín ruhakölteményt választott az est alkalmából. A darab különlegességét a felső része adta: míg a szoknyája selyemhatású anyagból készült, addig felül ragyogó flitterek borították. 

Ernyey Béla felesége estélyiben

A sztárfeleség ebben az elegáns és nőies szettben, ami karcsú derekát egy selyemövvel hangsúlyozta ki, úgy festett, akár egy hercegnő.

Dóra maga is megosztotta a felvételt az Instagramon, illetve egy másik fotót is kitett, ami az eseményen készült. Bejegyzéséből kiderült, a budai várban jártak a férjével. Azt is láthattuk, milyen sikkes megoldást választott a kinti hideg ellen, egy trendi bundával dobta fel az összeállítást.

A kommentelők is észrevették, hogy a mindig stílusos páros ezúttal sem hibázott az öltözködés terén. Többen megjegyezték, mennyire jó rájuk nézni.

"Elegáns megjelenés, ezt tanítani kellene!"

"Kicsit olyan, mint Christopher Plummer és Julie Andrews A muzsika hangjában"

Ernyey Béla felesége további gyönyörű fotókon

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lélegzetelállító szépség Ernyey Béla felesége, Dóra, akivel 2022 májusában ünnepelték kapcsolatuk 14. évfordulóját.

Ezt is szeretjük